ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Το σουτ του Ντιλέινι ήταν η κρίσιμη στιγμή"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός EUROKINISSI

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στο σουτ του Μάλκολμ Ντιλέινι λέγοντας ότι αυτό έκρινε στο φινάλε την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο (VIDEO).

Το τέλος του ματς με την Αρμάνι στο Μιλάνο δεν ήταν αυτό που ήθελε ο Ολυμπιακός, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να εξηγεί πως το σουτ του Μάλκολμ Ντιλέινι για το 84-79 ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση. Ο προπονητής του Ολυμπιακού κράτησε χαμηλούς τόνους και παραδέχθηκε πως άπαντες θα ξεχάσουν όσα έγιναν στο Μεντιολάουν Φόρουμ καθώς ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα το βράδυ της Πέμπτης (28/1 στις 21:00).

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Συγχαρητήρια στην Αρμάνι Μιλάνο. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Θεωρώ πως είχαμε την ευκαιρία να το κερδίσουμε. Για εμάς ήταν κρίσιμη στιγμή όταν ένα λεπτό και τριάντα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος που ήμασταν δύο πόντους πίσω, σε μια χαμένη μπάλα τελικά η Αρμάνι έσωσε την κατοχή και έβαλε ένα πολύ δύσκολο σουτ.

Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Έδωσαν πολλά παιχνίδια τις τελευταίες είκοσι μέρες και πάλεψαν σε όλα τα ματς. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Φυσικά έπρεπε να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην άμυνά μας απέναντι σε μια δημιουργική ομάδα, με καλούς σκόρερ. Δεν μπορούμε να μείνουμε περισσότερο σε αυτή την αναμέτρηση. Σε δύο μέρες παίζουμε κόντρα στη Μπαρτσελόνα και πρέπει να εστιάσουμε σε αυτόν τον αγώνα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ