ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Το δεύτερο δεκάλεπτό μας ήταν μια καταστροφή, ο Ντόρσεϊ δεν μπορεί να παίξει 40 λεπτά σε αυτό το επίπεδο"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη διάρκεια του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη διάρκεια του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ EUROKINISSI

Καταστροφική χαρακτήρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας τη δεύτερη περίοδο του Ολυμπιακού στη Μόσχα. Ο Έλληνας προπονητής σχολίασε και το γεγονός ότι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν έπαιξε σε αυτό το δεκάλεπτο.

Απογοητευμένος για την εικόνα του Ολυμπιακού στη δεύτερη περίοδο ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας και σε αυτή στάθηκε στις δηλώσεις του μετά από την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων απάντησε και στο ερώτημα γιατί δεν έπαιξε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ σε αυτό το δεκάλεπτο, μετά από τους 14 πόντους που έβαλε στο πρώτο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ, έπαιξε καταπληκτικά και άξιζε τη νίκη. Είναι προφανές ότι το δεύτερο δεκάλεπτό μας ήταν μια καταστροφή. Παίξαμε χωρίς συγκέντρωση και σκληράδα, τους αφήσαμε να δημιουργήσουν. Στο τέλος δεν μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Φυσικά πρέπει να παίζουμε συμπαγή άμυνα για 40 λεπτά.

Ο Κλάιμπερν έκανε σπουδαία δουλειά, ο Λούντμπεργκ επίσης, όμως ο Μπολομπόι έκανε τη διαφορά. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα σε όλα αυτά τα παιδιά, με περισσότερη σκληράδα. Δεν την είχαμε ειδικά στη δεύτερη περίοδο. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, παίζουμε Κυριακή, Τρίτη και Πέμπτη.

Για τον Ντόρσεϊ, νομίζετε ότι μπορεί να παίξει 40 λεπτά σε αυτό το επίπεδο; Έπαιξε 30. Ήταν απόφαση του προπονητή. Έχουμε επίσης καλούς παίκτες, πρέπει να τους εμπιστευθώ, δεν μιλάμε για μία περίοδο αλλά για μια ολόκληρη σεζόν. Η ΤΣΣΚΑ έβαλε δύσκολα σουτ, υπό πίεση. Όταν σκοράρεις με αυτά τα ποσοστά, ο αντίπαλος κάτι κάνει λάθος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ