ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Δεν είναι έκπληξη η Μπάγερν, έχει βάλει την σφραγίδα του ο Τρινκέρι"

Μπαρτζώκας: "Δεν είναι έκπληξη η Μπάγερν, έχει βάλει την σφραγίδα του ο Τρινκέρι"
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Μόναχο EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ότι η Μπάγερν είναι μία ποιοτική ομάδα και δεν είναι έκπληξη η παρουσία της στις 4 πρώτες αγωνιστικές, ενώ είπε καλά λόγια για τον Αντρέα Τρινκέρι.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε με 12 παίκτες για το Μόναχο, με τον Χαραλαμπόπουλο να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή αντί του Λαρεντζάκη, για τον αυριανό (23/10) αγώνα με την Μπάγερν (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έπλεξε το εγκώμιο της γερμανικής ομάδας και του Αντρέα Τρινκέρι.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε σχετικά: "Δεν είναι έκπληξη η Μπάγερν. Μία ομάδα που έχει κάνει τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες επί σπουδαίων αντιπάλων όπως η Άλμπα, η Μακάμπι κι η Φενέρμπαχτσε δεν είναι έκπληξη. Δείχνει το επίπεδό τους. Πρόκειται για μία ομάδα που διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην διοργάνωση".

Ακολούθως ο έμπειρος τεχνικός πρόσθεσε σχετικά με τον Αντρέα Τρινκέρι και την φιλοσοφία του: "Έχει τεράστια συνεισφορά. Αυτό βέβαια συμβαίνει παντού και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες. Ο κόουτς πήγε αργά στην ομάδα, αλλά κατάφερε γρήγορα να παίξει καλά γιατί στα φιλικά αν θυμάστε δεν έπαιζε καλό μπάσκετ. Δεν έχει καμιά σημασία η preseason".

Κλείνοντας σκιαγράφησε το προφίλ της γερμανικής ομάδας: "Δείχνουν πανέτοιμοι. Ο Τρινκιέρι έχει βάλει την σφραγίδα του. Μία ομάδα που προσπαθεί να στοχεύει στα παιχνίδια όπου θεωρούν πως υπάρχει mismatch. Επίσης πολλοί παίκτες ποστάρουν επειδή έχουν μέγεθος στα γκαρντ τους. Διαθέτουν έμπειρους παίκτες αν εξαιρέσουμε τον Μπάλντγουιν που είναι μόλις δεύτερη χρονιά. Ακόμη κι αυτός είναι προφανές πως έχει δυνατότητες και ταλέντο. Όμως ο Τόμας, ο Ρέινολντς και άλλοι παίζουν αρκετά χρόνια στην Euroleague",

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ