ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Η γκρίνια υπάρχει στη φυλή μας, οι Έλληνες πάντα ψάχνουμε κάτι αρνητικό"

Μπαρτζώκας: "Η γκρίνια υπάρχει στη φυλή μας, οι Έλληνες πάντα ψάχνουμε κάτι αρνητικό"
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ενδιαφέρουσες ατάκες έδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά από τους 117 πόντους στη Βίρτους Μπολόνια και την άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους Μπολόνια.

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια και από την εικόνα του Ολυμπιακού ήταν το βράδυ της Παρασκευής (9/12) ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους αθλητές του και αναφέρθηκε και σε όσα ακούγονταν το τελευταίο διάστημα, σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί όλους τους παίκτες του, καθώς και οι Αϊζέια Κάναν - Άλεκ Πίτερς έκαναν σπουδαία δουλειά απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Προφανώς δεν έχω πολλά να πω γι' αυτό το ματς. Κάναμε μία σπουδαία εμφάνιση. Όσα είχαμε να πούμε, το είπαμε, οι παίκτες δηλαδή. Ήταν συμπαγής η εμφάνισή μας και στην άμυνα και στην επίθεση. Όπως πάντα είχαμε αυτή την ομαδικότητα στην επίθεση. Με ενημέρωσαν ότι κάναμε ρεκόρ στην Ευρώπη σε πόντους και σε ασίστ. Παίξαμε ομαδικά, δεν είχαμε εγωισμό και πρέπει να το δώσω αυτό στους παίκτες μας.

Φυσικά πρέπει να εκφράσω την συμπάθειά μου στη Βίρτους Μπολόνια και στον Σέρτζιο Σκαριόλο, είχαν ένα κακό βράδυ, ένα από αυτά τα βράδια που τίποτα δεν πάει καλά. Είναι σκληρό αυτό στη EuroLeague. Έχουν ποιότητα, όμως σκοράραμε πολύ από παντού, βάλαμε σουτ στα τέλη επιθέσεων και τους κόψαμε τα πόδια. Δεν τους αφήσαμε κουράγιο. Είδαμε όμορφη ατμόσφαιρα, συγχαρητήρια σε όλους. Το πρόγραμμα είναι σκληρό τώρα, θα πάμε στον ΠΑΟΚ και έχουμε αγώνες την Τρίτη και την Πέμπτη για τη EuroLeague.

Η γκρίνια υπάρχει στη φυλή μας, εμείς οι Έλληνες ψάχνουμε πάντα κάτι αρνητικό. Βλέπω τη θετική πλευρά, έχουμε ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ. Βλέπετε τι πιστεύουν οι αντίπαλοι προπονητές στην Ευρώπη. Δεν υπερεκτιμώ κάποιους παίκτες, ούτε υποτιμώ κάποιους. Το πρόβλημα για τους νέους της ομάδας είναι ότι υπάρχει κορμός, οπότε ίσως χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να κάνουν το παιχνίδι τους. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις κινήσεις που κάναμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ