EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά"

Μπαρτζώκας: "Δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην κακή άμυνα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Εφές και υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν ήταν έτοιμη πνευματικά

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, Βασίλης Δελής

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας αφού συνεχάρη την Εφές, αναφέρθηκε στην κακή άμυνα του Ολυμπιακού που του κόστισε.

Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα 6 επιθετικά ριμπάουντ που έδωσε ο Ολυμπιακός στην Εφές στο α' ημίχρονο και τα 8 λάθη που έκαναν οι "ερυθρόλευκοι" από πολύ νωρίς.

"Συγχαρητήρια στην Εφές, είχε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Έκαναν τα μικρά πράγματα που έπρεπε για να κερδίσουν το παιχνίδι. Εμείς από το ξεκίνημα του παιχνιδιού δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά, δώσαμε έξι επιθετικά ριμπάουντ στο πρώτο δεκάλεπτο και οκτώ λάθη στο πρώτο ημίχρονο", σχολίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε:

"Κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, δεν έπρεπε να τα κάνουμε ώστε να μην τους επιτρέψουμε να τρέξουν στον αιφνιδιασμό. Οτιδήποτε και εάν κάναμε μετά εμείς ήταν αντίδραση και όχι δράση.

Οπότε τελικά, παρότι νομίζω πως αρκετά νωρίς είχαμε την ευκαιρία να επανέλθουμε, δεν τα καταφέραμε. Θα ήθελα να πω επίσης, άποψη μου, ότι υπήρχαν διαφορετικά κριτήρια από τους διαιτητές και το επίπεδο των διαιτητών δεν ήταν αυτό που έπρεπε".

Όσον αφορά τη συνέχεια της σειράς, σχολίασε: "Εμείς έχουμε δύο ευκαιρίες για μια νίκη και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και στην προετοιμασία και στα παιχνίδια, πνευματικά και σωματικά για να είμαστε έτοιμοι. Στην τελευταία περίοδο, εκείνη τη στιγμή βρήκαμε μια πεντάδα που έπαιζε καλά μαζί, καλύψαμε μια διαφορά δέκα πόντων και έτσι επιλέξαμε να μείνουν εκείνοι στο παρκέ μέχρι το τέλος.

Η άμυνα μας ήταν το μεγαλύτερο μας πρόβλημα σήμερα, σε πολλές καταστάσεις κάναμε πολλά λάθη, επάνω στην άμυνα στον Φάρμαρ, στον Γκόρντον και γενικά πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό πάρα πολύ".

Μαχμουτί: "Πήραμε σημαντική νίκη"

Ο Οκτάι Μαχμουτί τόνισε από την πλευρά του: " Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, όπου είχαμε από νωρίς τη διαφορά. Κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα, ενώ ήμασταν καλοί σε επίθεση και άμυνα. Σε κάποιο σημείο η διαφορά έφτασε ακόμα στους 20 πόντους υπέρ μας.

Δεν είχαμε ανάλογη συνέχεια λόγω φάουλ, ωστόσο πήραμε μία σημαντική νίκη, παρότι η διαφορά μειώθηκε. Παίξαμε καλό μπάσκετ και την Παρασκευή ελπίζω να πάρουμε τη νίκη μπροστά σε μία ωραία ατμόσφαιρα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ