ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Χαρούμενοι που είμαστε στους 4"

Μπαρτζώκας: "Χαρούμενοι που είμαστε στους 4"
INTIME SPORTS

Με όνειρα και φιλοδοξίες για το "ριπίτ" η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης (8/5) με προορισμό το Λονδίνο, όπου θα πραγματοποιηθεί το φετινό Final-4. Διαβάστε τι είπαν οι Μπαρτζώκας και Σλούκας (vids)

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε με προορισμό το Λονδίνο, όπου θα αναμετρηθεί με τις καλύτερες ομάδες της "γηραιάς ηπείρου", για τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του, ξεκαθάρισε πως στον Ολυμπιακό είναι πολύ χαρούμενοι που βρίσκονται στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης για φέτος.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα μπουν στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Παρασκευή το απόγευμα (10/5, 7μ.μ.) με στόχο να αυξήσουν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης τις πιθανότητες τους, καθώς μέχρι το τζάμπολ αυτές είναι με τους Ρώσους, όπως σχολίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

"Θέλουμε να παίξουμε καλά τον ημιτελικό και εάν μπορέσουμε να κερδίσουμε. Οι πιθανότητες, πριν αρχίσει το ματς είναι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Εμείς κατά τη διάρκεια του ματς θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας", σχολίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού και συνέχισε:

"Είναι ένα παιχνίδι μακριά από το ΣΕΦ, σε έδρες μακριά από το ΣΕΦ έχουμε παρουσιαστεί και εκεί σοβαροί και συγκεντρωμένοι, πλέον χωρίς πίεση να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε. Θα πρέπει να δουλέψουμε στην ψυχολογία μας ώστε να είμαστε έτοιμοι. Πιστεύω πως η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ έμπειρη ομάδα, έμπειρο προπονητή με πολλά Final Four στο παλμαρέ τους όλοι τους.

Παράλληλα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας επανέλαβε πως η ΤΣΣΚΑ είναι το φαβορί και ότι είναι πολύ χαρούμενος που η ομάδα του βρίσκεται στην κορυφαία τετράδα της Ευρώπης: "Μπορούν να το διαχειριστούν, είναι το φαβορί και για τον ημιτελικό και για όλη την Ευρωλίγκα. Δεν αισθάνομαι δικαιωμένος, δεν υπάρχουν προσωπικές ερωτήσεις στον ομαδικό αθλητισμό.

Εμείς είμαστε στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, να μας κάνει όλους χαρούμενους αυτό και την προσπάθεια που έγινε. Εμένα τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Ο Σερμαντίνι θα δούμε αύριο εάν θα μπορέσει να προπονηθεί".

Σλούκας: "Έλεγχος ρυθμού"

Από την πλευρά του ο Κώστας Σλούκας σχολίασε: "Νoμίζω ότι και μόνο που βρισκόμαστε στο Final Four είναι τεράστια επιτυχία. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για τον ημιτελικό. Είμαστε έτοιμοι να μπούμε στο γήπεδο και να τα δώσουμε όλοι. Και αυτοί, αλλά και εμείς έχουμε αφήσει στην άκρη τι έγινε πέρσι.

Και οι δύο θέλουμε να βρεθούμε στον τελικό. Έλεγχος ρυθμού, κατοχή-κατοχή και να μην ξεφύγουν στο σκορ, αυτό νομίζω είναι το κλειδί όπως και το ότι να πάμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε και να πάμε σε γρήγορο παιχνίδι. Θεωρώ πως θα το έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το περσινό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ