STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Από τα πιο πολιτισμένα ντέρμπι που έχουν γίνει"

Μπαρτζώκας: "Από τα πιο πολιτισμένα ντέρμπι που έχουν γίνει"
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά από την ένατη σερί νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού.

Χαρούμενος για το αποτέλεσμα, χαρούμενος και για την ατμόσφαιρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά από το ντέρμπι της Δευτέρας (5/12) με τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ήταν ένα παιχνίδι μεγάλης πίεσης, οπότε το θέαμα και η επιθετική συγκομιδή έλειψαν. Συγχαρητήρια και στον κόσμο, ήταν από τα πιο πολιτισμένα ντέρμπι που έχουν γίνει. Ήταν ένας σημαντικός αγώνας για το πρωτάθλημα, αλλά υπάρχει πάνω από ένας γύρος ακόμη. Πρέπει να προσεγγίζουμε κάθε ματς με σοβαρότητα.

Ήμασταν συνέχεια μπροστά με διαφορές, στους έξι-οκτώ κλέψαμε τη μπάλα και φύγαμε στον αιφνιδιασμό, ο Πονίτκα πήρε τη μπάλα και ο Παναθηναϊκός έβαλε πέντε πόντους. Το ματς μπορούσε να ανοίξει από νωρίς και να έχει διαφορετική εξέλιξη. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Πιεστήκαμε. Είχαμε 1/9 τρίποντα και τέσσερις χαμένες βολές στη δεύτερη περίοδο. Αν τα είχαμε βάλει, η εξέλιξη του παιχνιδιού θα ήταν άλλη. Βάλαμε πίεση ως γηπεδούχοι, αλλά το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ