ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Πρεσβευτής της ο Όντι Νόρις

Ο Όντι Νόρις
Ο Όντι Νόρις INTIME

Σε μία κίνηση με περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα προχώρησε η Μπαρτσελόνα, η οποία ανακοίνωσε ότι ο θρυλικός Όντι Νόρις θα είναι πλέον πρεσβευτής της.

Ο Όντι Νόρις τίμησε την φανέλα της Μπαρτσελόνα όσο λίγοι ξένοι. Έχοντας αυτό υπόψη, οι Καταλανοί αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να τον τιμήσουν με έναν διαφορετικό τρόπο: Τον ανακήρυξαν πρεσβευτή της ομάδας.

Στο πλαίσιο των καθηκόντων του, ο παλαίμαχος σέντερ - ο οποίος την σεζόν 1993/94 αγωνίστηκε στο Περιστέρι - θα επισκέφτεται σχολεία, νοσοκομεία και θα συμβολεύει την ομάδα σε διάφορα θέματα. "Θα κάνω ό,τι χρειαστεί από εμένα η ομάδα. Πράγματα που έτσι κι αλλιώς κάνω" όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει ότι "αισθάνομαι χαρούμενος εδώ. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για εμένα, αφού αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου".

Ο σπουδαίος Όντι Νόρις φόρεσε την φανέλα της Μπαρτσελόνα από το 1987 έως το 1993, σε μία περίοδο που δεν ήταν τόσο σύνηθες να μένει ένας ξένος 6 χρόνια σε μία ομάδα. Ως παίκτης των Καταλανών κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα, αναπτύσσοντας στο μεταξύ και μία σπουδαία φιλία με τον Νίκο Γκάλη από τις μάχες τους στους αγώνες της Μπαρτσελόνα με τον Άρη, σε βαθμό που ο Αμερικανός ονόμασε τον γιο του Νίκο, για να τιμήσει τον σπουδαίο Έλληνα γκαρντ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ