ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Περιμένει τον Πάου Γκασόλ να αποφασίσει, κοιτάζει και τον Ντεκ

Ο Πάου Γκασόλ με την φανέλα της Εθνικής Ισπανίας
Ο Πάου Γκασόλ με την φανέλα της Εθνικής Ισπανίας EUROKINISSI

Την απόφαση του Πάου Γκασόλ για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του ή όχι περιμένει η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ενώ σε περίπτωση που πάρει αρνητική απάντηση από τον Ισπανό φόργουορντ κοιτάζει και τον Γκάμπριελ Ντεκ.

Η Μπαρτσελόνα έχει μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας ωστόσο το ρόστερ της δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Όπως αναφέρει η Marca, ο Σάρας Γιασικεβίτσιους περιμένει την απόφαση του Πάου Γκασόλ για το αν θα σταματήσει φέτος την καριέρα του στο μπάσκετ ή αν θα συνεχίσει να παίζει και την επόμενη σεζόν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σε περίπτωση που η απάντηση του Γκασόλ στην Μπαρτσελόνα είναι αρνητική, τότε οι Καταλανοί θα στρέψουν αλλού το βλέμμα τους ψάχνοντας για έναν φόργουορντ στην αγορά με τον Γκάμπριελ Ντεκ να είναι ένας από τους παίκτες που έχει στο μυαλό του ο Γιασικεβίτσιους.

Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Ντεκ θα προχωρήσει σε περίπτωση που ο πρώην παίκτης της Ρεάλ δεν συνεχίσει στους Θάντερ. Η ομάδα της Οκλαχόμα έχει περιθώριο μέχρι τον Σεπτέμβρη να αποφασίσει για τον παίκτη, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως τον υπολογίζουν.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ