ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπροβίτολα υπέγραψε για δύο χρόνια

Ο Νικολάς Λαπροβίτολα με τη φανέλα της Ρεάλ στο ΟΑΚΑ
Ο Νικολάς Λαπροβίτολα με τη φανέλα της Ρεάλ στο ΟΑΚΑ EUROKINISSI

Μία από τις επιλογές του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην περιφέρεια της Μπαρτσελόνα θα είναι ο Νικολάς Λαπροβίτολα που συμφώνησε για συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023. Θα ενεργοποιηθεί μετά τις ιατρικές εξετάσεις.

Η Μπαρτσελόνα δεν καθυστέρησε άλλο την επισημοποίηση της συμφωνίας της με τον Νικολάς Λαπροβίτολα, ο οποίος αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο Τόκιο για το ολυμπιακό τουρνουά.

Ο 31χρονος με ύψος 1.91μ πρώην γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε να υπογράψει για δύο χρόνια και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει πια τον γκαρντ που θα πλαισιώσει τον Νικ Καλάθη και τον, επίσης νεοφερμένο, Ρόκας Γιοκουμπάιτις στη θέση "1", ύστερα από την απόφαση του συμπατριώτη του Λεάντρο Μπολμάρο να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ. Αρκεί μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις με την Αργεντινή στο Τόκιο να περάσει επιτυχώς τα ιατρικά τεστ.

Ο Αργεντινός έχει αγωνιστεί σε 153 παιχνίδια της ACB και άλλα 71 στην Euroleague, κουβαλώντας την απαιτούμενη εμπειρία για να δώσει λύσεις είτε στην οργάνωση είτε στο σκοράρισμα. Πέρυσι είχε 6.8 πόντους με 35% στο τρίποντο και 3.8 ασίστ ανά 17'37'' στους ευρωπαϊκούς αγώνες των "μερένγκες", την ώρα που εντός των τειχών τα νούμερά του ήταν ανώτερα (9.5 πόντοι με 43% τρίποντο, 3.9 ασίστ) παίζοντας μόνο τρία λεπτά περισσότερα ανά φορά.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ