ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Παουλί με ένα φανταστικό tweet

Ο Όριολ Πάουλι με την φανέλα της εθνικής Ισπανίας
Ο Όριολ Πάουλι με την φανέλα της εθνικής Ισπανίας FIBA

Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι και επίσημα πλέον ο Όριολ Παουλί (28 χρονών, 2.01 μέτρα), με τους Καταλανούς να ανακοινώνουν την απόκτησή του με διετές συμβόλαιο με ένα υπέροχο tweet που τον δείχνει όταν ήταν στις ακαδημίες της ομάδας.

Ο Όριολ Παουλί (28 χρονών, 2.01 μέτρα) είναι πλέον παίκτης της Μπαρτσελόνα όπως ενημέρωσαν οι Καταλανοί με ανακοίνωσή τους. Ο 28χρονος φόργουορντ υπέγραψε διετές συμβόλαιο, επιστρέφοντας στην ομάδα έπειτα από 8 χρόνια, με τους Καταλανούς να συγκινούν με τον τρόπο που τον ανακοίνωσαν.

Ο λόγος είναι ότι ανέβασαν μία υπέροχη φωτογραφία, όπου δείχνει τον 28χρονο Παουλί να έχει πιάσει από τους ώμους τον νεαρότερο εαυτό του, από την εποχή που ήταν ακόμα παιδί και έπαιζε στις ακαδημίες της ομάδας.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Παουλί φόρεσε την φανέλα της Γκραν Κανάρια και είχε 6.4 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα και 8.2 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής στο EuroCup.

Ο Παουλί αποτελεί το έκτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα, που έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Γιαν Βέσελι, Τόμας Σατοράνσκι, Νίκολα Κάλινιτς, Όσκαρ Ντα Σίλβα και Μάικ Τόμπι, καθώς και την επέκταση του συμβολαίου του Νίκολας Λαπροβίτολα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ