LIGA ENDESA

Μπαρτσελόνα - Μάλαγα 84-81: Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς

Μπαρτσελόνα - Μάλαγα 84-81: Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς
©FCBBASKET

Τη νικηφόρα της πορεία στα playoffs της Liga Endesa συνέχισε η Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε με 84-81 της Μάλαγα και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος.

Εντός έδρας νίκη με 84-81 πέτυχε η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα, κάνοντας το 1-0 στην μεταξύ τους ημιτελική σειρά για τα playoffs της Liga Endesa.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν αρκετά την ένταση στο δεύτερο μισό του αγώνα και πλησίασαν στους 3 πόντους (82-79) στα 18.7" πριν το τέλος, χάρη σε τρίποντο το άλλοτε παίκτη του Λαυρίου, Τάισον Κάρτερ. Ακολούθησαν δύο βολές από τον Νίκολας Λαπροβίτολα κι άλλες δύο στην αντίπερα όχθη, δια χειρός Τάιλερ Καλινόσκι και κάπως έτσι κρίθηκε το ματς.

Ο Νίκολα Μίροτιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μπλαουγκράνα, μετρώντας 14 πόντους και 4 ριμπάουντ. Ακολούθησε ο Σερτάκ Σανλί με 13 πόντους και οι Γιαν Βέσελι, Άλεξ Αμπρίνες με 12 έκαστος. Από πλευράς ηττημένων ξεχώρισε ο Γιακούμπα Σίμα ε 19 πόντους, εκ των οποίων τους 8 τους έβαλε στην τελευταία περίοδο.

Θυμίζουμε πως στην έτερη σειρά των ημιτελικών η Μπανταλόνα έκανε την έκπληξη και έφυγε με το διπλό από την έδρα της Ρεάλ, χάρη στον Κάιλ Γκάι.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-15, 45-31, 66-58, 84-81

TAGS LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ