ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: "Κόκκινο" στον Σανλί για το παιχνίδι της Τουρκίας με τη Μεγάλη Βρετανία για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Μπαρτσελόνα: "Κόκκινο" στον Σανλί για το παιχνίδι της Τουρκίας με τη Μεγάλη Βρετανία για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
PHOTO CREDITS: BARCELONA

Η Μπαρτσελόνα δεν επέτρεψε στον Σερτάτς Σανλί να ενισχύσει την Τουρκία στον αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία (28/11, 19:00), προκαλώντας τη δυσφορία της Ομοσπονδίας. Αντίθετα, διαθέσιμος θα είναι ο Σέιν Λάρκιν.

Μετά την ήττα από τη Λευκορωσία, η Τουρκία δίνει πρόωρο τελικό στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 με αντίπαλο τη Μεγάλη Βρετανία (28/11, 19:00). Οι γείτονες δεν θα έχουν όμως ούτε σε αυτό το παιχνίδι τον Σερτάτς Σανλί στη σύνθεσή τους, δεδομένου ότι η Μπαρτσελόνα δεν του έδωσε την σχετική άδεια.

Η απόφαση των μπλαουγκράνα προκάλεσε τη δυσφορία της Ομοσπονδίας, όπως αυτή μεταφέρθηκε στη FIBA, δεδομένου ότι αυτές τις ημέρες δεν υπάρχουν επίσημες υποχρεώσεις για τα εγχώρια πρωταθλήματα. Την ίδια ώρα μάλιστα που η Μπαρτσελόνα επέτρεψε στον Μπράντον Ντέιβις να ενισχύσει την Ουγκάντα στο παιχνίδι με το Μάλι, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να εξηγεί μετά το τέλος του αγώνα με τη Ζάλγκιρις πως αυτό ήταν κάτι που "είχε αποφασιστεί από τον Σεπτέμβριο, είχαμε κάνει τον ανάλογο προγραμματισμό".

Παρεμπιπτόντως, ο Σέιν Λάρκιν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ορχούν Ενέ για την κρίσιμη μονομαχία με τη Μεγάλη Βρετανία (28/11, 19:00).

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ