NBA

Μπακς - Χοκς: Ο Αντετοκούνμπο "τα πήρε" με τους συμπαίκτες του για το shimmy του Τρέι Γιανγκ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε μια θάλασσα από χέρια των παικτών των Χοκς σε αγώνα των Μπακς στην Ατλάντα τον Απρίλιο του 2021
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε μια θάλασσα από χέρια των παικτών των Χοκς σε αγώνα των Μπακς στην Ατλάντα τον Απρίλιο του 2021 2021 AP PHOTO/JOHN BAZEMORE

Ο Τρέι Γιανγκ "άδειασε" τον Τζρου Χόλιντεϊ και σκόραρε το πιο εύκολο τρίποντο της βραδιάς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να προσπαθεί να αφυπνίσει τους συμπαίκτες του στο timeout που ακολούθησε (VIDEO).

Η εμφάνιση του Τρέι Γιανγκ στο Game 1 της σειράς των τελικών της Ανατολής ήταν εκπληκτική. Μόνο που ένα τρίποντό του στην τρίτη περίοδο, όταν "άδειασε" τον Τζρου Χόλιντεϊ, πήρε τον χρόνο του και με επιδεικτικό τρόπο εκτέλεσε απέναντι σε μια ανύπαρκτη άμυνα, ήταν αρκετό για να ενοχλήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στο timeout που ακολούθησε ο Greek Freak, που σπάνια μιλάει σε τέτοιες περιπτώσεις, προσπάθησε να αφυπνίσει τους συμπαίκτες του λέγοντάς τους ότι σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα δεν πρέπει να αντιμετωπίζουν με τόση χαλαρότητα τον κορυφαίο παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Το shimmy, η κίνηση που έκανε ο Γιανγκ με τους ώμους δηλαδή, ήταν ένδειξη της αυτοπεποίθησής του, αλλά και της κακής αντίδρασης του Μιλγουόκι στη συγκεκριμένη φάση.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ