ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Με "Τα σαγόνια του καρχαρία" προανήγγειλε το Game 5 με Μπαρτσελόνα

Μπάγερν: Με "Τα σαγόνια του καρχαρία" προανήγγειλε το Game 5 με Μπαρτσελόνα
PHOTO CREDITS: BARCA BASKET

Η Μπάγερν ετοιμάζεται για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα και αποφάσισε να προαναγγείλει το παιχνίδι με έναν ιδιαίτερο τρόπο, ανεβάζοντας μία φωτογραφια από την ταινία "Τα σαγόνια του καρχαρία".

Η Μπάγερν ετοιμάζεται για τον αγώνα της χρονιάς, αφού αντιμετωπίζει σήμερα (3/5) την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο Game 5 των playoffs της EuroLeague με έπαθλο το εισιτήριο για το Final Four του Βελιγραδίου. Παρά την κρισιμότητα του αγώνα όμως, κανείς δεν χάνει το χιούμορ του στην ομάδα.

Η πλέον ξεκάθαρη απόδειξη για αυτό ήρθε από τον τρόπο που αποφάσισε να παρουσιάσει η Μπάγερν την προαναγγελία του αγώνα μέσω twitter. Αφορμή στάθηκε μία ατάκα του Αντρέα Τρινκιέρι ("είναι προνόμιο να πάμε στο στόμα του καρχαρία για το Game 5"), με την Μπάγερν να "πιάνεται" από αυτό και να ανεβάζει μία φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας "Τα σαγόνια του καρχαρία", όπου ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ καθόταν μέσα στο στόμα του καρχαρία.

Η διαφορά βέβαια ήταν ότι είχε τοποθετηθεί το σήμα της Μπαρτσελόνα στον καρχαρία, ενώ το πρόσωπο του Σπίλμπεργκ είχε αντικατασταθεί με το σήμα της Μπάγερν.

Δείτε το σχετικό post:

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ