ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Τρινκιέρι είναι ο πρωταθλητής των τεχνικών ποινών στην EuroLeague

Ο Τρινκιέρι στον πάγκο της Μπάγερν
Ο Τρινκιέρι στον πάγκο της Μπάγερν EUROKINISSI

Στο Game 2 της σειράς με την Αρμάνι Μιλάνο, ο Αντρέα Τρινκιέρι έφτασε τις δεκατρείς (13) τεχνικές ποινές τη φετινή σεζόν, αριθμός που τον κατατάσσει στην κορυφή της σχετικής κατηγορίας στην EuroLeague.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι είδε από τα αποδυτήρια του Mediolanum Forum τα έντεκα τελευταία λεπτά του Game 2 ανάμεσα σε Αρμάνι Μιλάνο και Μπάγερν, μετά την αποβολή του. Ο προπονητής της γερμανικής ομάδας ήταν έξαλλος με ένα φάουλ που δεν δόθηκε υπέρ του Τζέιμς Γκιστ, με αποτέλεσμα να δεχθεί δεύτερη τεχνική ποινή και να αποχωρήσει από τον πάγκο του.

Το βράδυ της Πέμπτης 22 Απριλίου, ο έμπειρος τεχνικός έφτασε τις δεκατρείς (13) τεχνικές ποινές στη σεζόν στην EuroLeague και -μαζί- τις τρεις αποβολές στη διοργάνωση τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Σε αμφότερες κατηγορίες έχει μάλιστα την... πρωτιά, βάσει των στατιστικών που καταγράφει ο Ντάριους Γκαρουόλις για τους πιο... ευέξαπτους προπονητές της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, είναι ο μοναδικός προπονητής της EuroLeague τη φετινή σεζόν που έχει διψήφιο αριθμό τεχνικών ποινών σε βάρος του (σ.σ.: δεν μετράνε οι τεχνικές ποινές στον πάγκο), με τον δεύτερο της σχετικής κατηγορίας να είναι ο Όντεντ Κάτας. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, παρότι κοούτσαρε σε μόλις δεκαέξι παιχνίδια του τριφυλλιού στην EuroLeague, χρεώθηκε εννέα (9) φορές με τεχνική ποινή, έχοντας μάλιστα μία αποβολή στο βιογραφικό του, στον εντός έδρας αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Από εκεί και πέρα, τρίτος είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας με οκτώ (8) τεχνικές ποινές, ενώ ακολουθούν ο Πάμπλο Λάσο και ο Εργκίν Αταμάν με επτά (7) και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με έξι (6). Ο Δημήτρης Ιτούδης χρεώθηκε τέσσερις (4) φορές με τεχνική ποινή ως τώρα στη σεζόν, ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μόλις δύο (2) στα παιχνίδια της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ