ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Κάσιους Γουίνστον

Ο Κάσιους Γουίνστον με την φανέλα των Γουίζαρντς
Ο Κάσιους Γουίνστον με την φανέλα των Γουίζαρντς Ⓒ 2021 NICK WASS/ ASSOCIATED PRESS

Η Μπάγερν συνεχίζει να κινείται με τον δικό της αντισυμβατικό τρόπο και ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάσιους Γουίνστον (24 χρονών, 1.85 μέτρα), ο οποίος την τελευταία διετία αγωνίστηκε στο NBA.

Η Μπάγερν συνηθίζει να κινείται εναλλακτικά στο μεταγραφικό παζάρι. Το ίδιο έκανε για ακόμα μία φορά, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κάσιους Γουίνστον (24 χρονών, 1.85 μέτρα), ο οποίος θα περάσει για πρώτη φορά τον Ατλαντικό για να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Ο Γουίνστον την τελευταία διετία ανήκε στους Γουίζαρντς - οι οποίοι τον απέκτησαν με ανταλλαγή μία ημέρα μετά την επιλογή του στο Νο53 του NBA Draft 2020 από τους Θάντερ, φορώντας την φανέλα τους ωστόσο μόλις σε 29 παιχνίδια σε αυτό το διάστημα, έχοντας 1.9 πόντους μέσο όρο σε 5 λεπτά συμμετοχής. Παράλληλα ωστόσο ο Γουίνστον αγωνιζόταν και στην G-League, έχοντας 1.4 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ μέσο όρο με 38.4% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής με τους Capital City Go Go.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι το τέταρτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Μπάγερν, που έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση του Ντάνκο Μπράνκοβιτς, Ελάιας Χάρις και Φρέντι Γκιλέσπι, καθώς και την ανανέωση των συμβολαίων των Οθέλο Χάντερ, Ογκουστίν Ρούμπιτ, Νικ Γουάιλερ-Μπαμπ και Ζαν Μαρκ Σίσκο.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ