EUROLEAGUE

Mozzart Sport: "ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αναντολού Εφές θέλουν τον Μίλος Τεόντοσιτς"

Ο Μίλος Τεόντοσιτς αγκαλιάζει τον Βασίλη Σπανούλη σε αγώνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός το 2016
Ο Μίλος Τεόντοσιτς αγκαλιάζει τον Βασίλη Σπανούλη σε αγώνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός το 2016 EUROKINISSI

Ο Μίλος Τεόντοσιτς έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει από τη Βίρτους Μπολόνια για ομάδα της EuroLeague, με αποτέλεσμα τόσο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όσο και η Αναντολού Εφές να ενδιαφέρονται για εκείνον σύμφωνα με την Mozzart Sport.

Στα 34 χρόνια του, ο Μίλος Τεόντοσιτς συνεχίζει να ιντριγκάρει ακόμη και τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Δεν είναι ο πιο γρήγορος γκαρντ, δεν είναι αθλητικός, παραμένει "εύθραυστος", αλλά και ένας πραγματικά σπουδαίος οργανωτής, με αποτέλεσμα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Αναντολού Εφές να τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους εν όψει της σεζόν 2021/22 με τη "δεξαμενή" των ποιοτικών πλέι μέικερ να μην προσφέρει φέτος το καλοκαίρι ιδιαίτερες επιλογές.

Σύμφωνα με την σερβική Mozzart Sport, ο Τεόντοσιτς έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει από τη Βίρτους Μπολόνια σε περίπτωση που υπάρξει πρόταση από ομάδα της EuroLeague, μπορεί να σπάσει το συμβόλαιό του το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2022 και να επιστρέψει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από τέσσερα χρόνια.

Ο τεχνικός διευθυντής της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπαράλντι, παραδέχθηκε στην Mozzart Sport ότι υπάρχει option στο συμβόλαιο του 34χρονου Σέρβου, με την ΤΣΣΚΑ να θέλει να τον πάρει πίσω στη Μόσχα για να καλύψει τη θέση που έμεινε κενή μετά από την αποχώρηση του Μάικ Τζέιμς και με την Αναντολού Εφές να στοχεύει σε εκείνον ώστε να του δώσει τη θέση είτε του Σέιν Λάρκιν, είτε του Βασίλιε Μίτσιτς που έχουν ρίξει γέφυρες προς το ΝΒΑ και πιθανότατα θα μετακομίσουν σε αυτό.

Ο Τεόντοσιτς είχε στη σεζόν 2020/21 μέσους όρους 15.4 πόντων (62% στο δίποντο, 33% στο τρίποντο, 86% στις βολές), 3 ριμπάουντ, 6.9 ασίστ και 19.1 μονάδων στο σύστημα αξιολόγησης ανά 27:30 σε 19 αγώνες του EuroCup, ενώ βοήθησε τη Βίρτους να γυρίσει στην κορυφή του ιταλικού μπάσκετ μετά από 20 χρόνια με το 4-0 επί της Αρμάνι Μιλάνο στους τελικούς του πρωταθλήματος.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ