ΛΑΥΡΙΟ

Μουράτος: "Το Λαύριο είναι προτεραιότητά μου"

Μουράτος: "Το Λαύριο είναι προτεραιότητά μου"

Ο Βασίλης Μουράτος μίλησε στη Συνέντευξη Τύπου για τους ημιτελικούς και τελικούς της Stoiximan Basket League, για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον τεχνικό του Λαυρίου, Χρήστο Σερέλη, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Στη Συνέντευξη Τύπου για τους ημιτελικούς και τελικούς της Stoiximan Basket League, ο Βασίλης Μουράτος αναφέρθηκε στη σχέση που έχει αναπτύξει με τον τεχνικό του Λαυρίου, Χρήστο Σερέλη, αλλά και το μέλλον του στην ομάδα.

"Είναι τιμή πυο βρίσκομαι δίπλα σε παίκτες και ανθρώπους που έχουν κάνει χιλιόμετρα στον χώρο του μπάσκετ και θα ήθελα να είμαι εδώ κι άλλες χρονιές. Ισοσταθμίζουμε την έλλειψη εμπειρίας με την δίψα και την θέληση για διάκριση, αυτό είναι που κάνουμε σε κάθε ματς. Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και παραμείναμε πιστοί στο πλάνο. Αυτός είναι ο στόχος μας, να συνεχίσουμε να είμαστε αυτοί που ήμασταν και στην κανονική διάρκεια. Από εκεί και πέρα, ό,τι προκύψει. Το Λαύριο έχε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ήταν εκεί για εμένα όταν δεν είχα πραγματοποιήσει καλές χρονιές. Επειδή έχω μεγαλώσει με αυτές τις αξίες, το Λαύριο έχει προετεραιότητα για μένα και την επόμενη σεζόν".

Όσο για τον κόουτς Σερέλη: "Ο κόουτς είναι το Α και το Ω για το Λαύριο, κάνει πολλά πράγματα που δεν παίρνει το credit που χρειάζεται, εννοώ μόνο του προπονητή. Το οικογενειακό κλίμα είναι ξεκάθαρα αποτέλεσμα του χαρακτήρα του και όλα τα συγχαρητήρια πρέπει να πηγαίνουν σε εκείνον".

TAGS ΛΑΥΡΙΟ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ