ΜΟΝΑΚΟ

Μονακό μεταγραφές: Πήρε και τον Μακουντού για να ενισχύσει το γηγενές στοιχείο στο ρόστερ

Ο Γιοάν Μακουντού με την φανέλα της Σολέ
Ο Γιοάν Μακουντού με την φανέλα της Σολέ ©BASKETBALLCL

Η Μονακό συνεχίζει τις κινήσεις, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Γιοάν Μακουντού (21 χρονών, 2.07 μέτρα), με τον Γάλλο φόργουορντ/σέντερ να υπογράφει τριετές συμβόλαιο.

Η Μονακό προχώρησε σε ακόμα μία μεταγραφή, δίνοντας πλέον την εντύπωση ότι σιγά-σιγά κλείνει το ρόστερ της, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Γιοάν Μακουντού (21 χρονών, 2.07 μέτρα).

Ο Γάλλος φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και λογικά θα έχει τον ρόλο του 5ου ψηλού στην ομάδα, αφού έχει την ικανότητα να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις των ψηλών. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Σολέ, έχοντας 10.2 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 0.9 κοψίματα μέσο όρο με 34.5% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Ο Μακουντού είναι το έβδομο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Μονακό, που έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Έλι Οκόμπο, Τζόρνταν Λόιντ, Τζον Μπράουν, Τζαρόν Μπλόσομγκεϊμ, Μάθιου Στράζελ και Ένριεν Μοερμάν, καθώς και την ανανέωση των συμβολαίων των Μάικ Τζέιμς, Ντονάτας Μοτιεγιούνας, Ντόντα Χολ, Γιακούμπα Ουατάρα και Άλφα Ντιαλό.

Διαβάστε ΕΔΩ το πάρε-δώσε των 18 ομάδων της EuroLeague.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ