ΜΟΝΑΚΟ

Μονακό: Έπεισε την EuroLeague για να παίξει στη φυσική της έδρα στο α' μισό της σεζόν

Οι παίκτες της Μονακό
Οι παίκτες της Μονακό PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Τα βελτιωτικά έργα στο Stade Louis II κι η σκληρή δουλειά των ανθρώπων της Μονακό έπιασαν τόπο, αφού ο γαλλικός σύλλογος έπεισε την EuroLeague να δώσει στη φυσική της έδρα (τουλάχιστον) τα παιχνίδια του α' γύρου.

Μέχρι πριν από λίγο καιρό, ήταν γνωστό πως η Μονακό θα υποχρεωθεί να μετακομίσει για τους εντός έδρας αγώνες της EuroLeague. Ήτοι να αφήσει το Stade Louis II για χάρη της Azur Arena, που πληροί τις προϋποθέσεις της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τα βελτιωτικά έργα στη φυσική της έδρα σε συνδυασμό με τις προσπάθειες που κατέβαλε η διοίκηση του συλλόγου έπιασαν όμως τόπο, με τη Μονακό να πείθει εν τέλει την EuroLeague Basketball για την καταλληλότητα του Stade Louis II.

Όπως επισημαίνει η "Equipe", οι άνθρωποι της γαλλικής ομάδας είχαν συνάντηση με τους εκπροσώπους της EuroLeague την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, πείθοντάς τους για την καταλληλότητα του Stade Louis II. Έτσι, επετεύχθη συμφωνία προκειμένου η Μονακό να αγωνιστεί στη φυσική της έδρα για (τουλάχιστον) το πρώτο μισό της φετινής σεζόν.

Στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται πως θα υπάρξει επαναξιολόγηση της κατάστασης από τους αρμόδιους φορείς της EuroLeague προκειμένου να φανεί αν όντως "ουδέν μονιμότερο του προσωρινού" ή η Μονακό θα υποχρεωθεί εν τέλει να μετακομίσει στην Azur Arena.

Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα της EuroLeague, η Μονακό υποδέχεται τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ το βράδυ της Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ