ΜΟΝΑΚΟ

Μονακό: Εκτός ο Μάικ Τζέιμς για τουλάχιστον 10 μέρες

Ο Μάικ Τζέιμς με τα χρώματα της Μονακό στο ΣΕΦ
Ο Μάικ Τζέιμς με τα χρώματα της Μονακό στο ΣΕΦ PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Εκτός των υποχρεώσεων της Μονακό θα μείνει ο Μάικ Τζέιμς για τουλάχιστον 10 μέρες, όπως ανακοίνωσαν οι Μονεγάσκοι, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο τέλος του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε για την 13η αγωνιστική της EuroLeague.

Χωρίς ένα από τα πολυτιμότερά εργαλεία της, τον τον Μάικ Τζέιμς, θα πορευτεί η Μονακό για τουλάχιστον 10 ημέρες. Όπως ανακοίνωσαν οι Μονεγάσκοι, ο Αμερικανός γκαρντ χτύπησε στο τέλος του αγώνα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, στη διάρκεια του οποίου είχε πραγματοποιήσει με τρομερή εμφάνιση (31 πόντοι, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα).

Ο έμπειρος περιφερειακό υπέστη τράβηγμα και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 10 ημέρες μέχρι να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει σίγουρα το ματς κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο εντός έδρας για την 14η αγωνιστική (10/12, 21:00).

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ