ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Μητσοτάκης σε Αντετοκούνμπο: "Μακάρι να ήταν εδώ ο πατέρας σας, θα ήταν πολύ περήφανος"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη PHOTO CREDITS: INTIME NEWS

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε την οικογένεια Αντετοκούνμπο στο Μέγαρο Μαξίμου κατά την πολιτογράφιση της Βερόνικα και του Άλεξ, μιλώντας παράλληλα για το σπουδαίο έργο που επιτέλεσε ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο.

Από την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, η Βερόνικα και ο Άλεξ Αντετοκούνμπο είναι επίσημα Έλληνες πολίτες. Κατά τη διάρκεια της πολιτογράφισής τους μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο που έχουν επιτελέσει οι γονείς του Γιάννη, με τον πρωθυπουργό να επισημαίνει -μεταξύ άλλων- πως "μακάρι να ήταν εδώ πέρα μαζί σας ο πατέρας σας, θα ήταν πάρα πολύ περήφανος".

Αναλυτικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: "Είστε τώρα όλη η οικογένεια Έλληνες πολίτες. Επειδή έχουμε πει πάρα πολλά πράγματα για τα παιδιά και για το πόσο περήφανους μάς έχετε κάνει ως τώρα, θα ήθελα να πω μια κουβέντα για το γεγονός ότι έχετε μεγαλώσει καταπληκτικά παιδιά, με αξιοπρέπεια και ήθος. Είστε ο πυλώνας, η κολώνα της οικογένειας. Μακάρι να ήταν εδώ πέρα μαζί σας ο πατέρας σας, θα ήταν πάρα πολύ περήφανος και νομίζω ότι στο πρόσωπό σας στο πρόσωπο της οικογένειας Αντετοκούνμπο, αντικατοπτρίζεται η Ελλάδα που θέλουμε".

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ