ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Μίτσιτς: "Θέλω να πάω στο ΝΒΑ, αλλά με συγκεκριμένο τρόπο"

Μίτσιτς: "Θέλω να πάω στο ΝΒΑ, αλλά με συγκεκριμένο τρόπο"
ANADOLU EFES ISTANBUL

Ο Βασίλιε Μίτσιτς ρωτήθηκε για το ΝΒΑ και απάντησε πως δεν πρόκειται να κάνει το μεγάλο βήμα, αν πρόκειται να έχει... βοηθητικό ρόλο.

Για ακόμη μια σεζόν, το όνομα του Βασίλιε Μίτσιτς περιλαμβάνεται σε συζητήσεις που αφορούν στο ΝΒΑ. Ο 28χρονος γκαρντ της Αναντολού Εφές έχει την επιλογή της μετακόμισης στις ΗΠΑ ανά πάσα ώρα και στιγμή, πλην όμως δεν πρόκειται να το κάνει αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Ποιες είναι αυτές; Η βασικότερη όλων να έχει ενεργό ρόλο στο rotation, να είναι παίκτης που θα καλείται να κάνει πράγματα κάθε βράδυ, όχι να υπάρχει για να συμπληρώνει το ρόστερ και να παίζει σε garbage time στους αγώνες.

Ο Βασίλιε Μίτσιτς μίλησε στο "Na Ivici Terena" της Mozzart Sport, όντας ξεκάθαρος γι αυτά που θέλει και χρειάζεται προκειμένου να πάρει την απόφαση να αποχαιρετήσει την EuroLeague για να φορέσει τη φανέλα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, οι οποίοι έχουν τα δικαιώματά του.

"Ειλικρινά, έχω την επιθυμία να πάω στο ΝΒΑ, αλλά με έναν συγκεκριμένο τρόπο, όπως είπα στους ανθρώπους των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: να μπορώ να παίξω! Δεν βλέπω τον εαυτό μου να βρίσκεται στο ΝΒΑ για να λέω στους φίλους από τη γειτονιά μου πως ήμουν εκεί και να τους δώσω από μια φανέλα. Αυτό δεν με εμπνέει. Ήρθα στην Αναντολού Εφές όταν ήταν τελευταία στην κατάταξη, είχα κι άλλες προσφορές από -ίσως- πιο ηχηρά ονόματα. Αυτό που με εξιτάρει πάντα είναι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, να δίνω ό,τι έχω.

Αυτό δεν σημαίνει πάντα πως πρέπει να είναι ο βασικός ρόλος σε μια ομάδα, αλλά πάντα θα παλεύω για ό,τι δίνεται σε μένα και θα προσφέρω ό,τι μπορώ. Τα υπόλοιπα δεν είναι στο χέρι μου. Με αυτό, εννοώ πώς δεν με βλέπω να πηγαίνω εκεί για να είμαι απλά ένα κομμάτι της ομάδας. Το ξέρουν, το μετέφερα με πάσα ειλικρίνεια. Μπορεί να ακούγεται αλαζονικό ή υπερφίαλο σε κάποιους, αλλά έτσι είναι" ανέφερε χαρακτηριστικά για το συγκεκριμένο θέμα.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE NBA ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ