ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Μίτσιτς: "Ο Διαμαντίδης είναι το ίνδαλμά μου, προσπαθώ να ακολουθώ το δικό του στυλ παιχνιδιού"

Ο Βασίλιε Μίτσιτς μιλά στο κανάλι της EuroLeague
Ο Βασίλιε Μίτσιτς μιλά στο κανάλι της EuroLeague

Ο Βασίλιε Μίτσιτς λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό της EuroLeague με την Μπαρτσελόνα, μίλησε για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη και το ίνδαλμά του, Δημήτρη Διαμαντίδη.

Η Αναντολού Εφές θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στον μεγάλο τελικό του Final Four της EuroLeague και λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ, ο Βασίλιε Μίτσιτς μίλησε για το βραβείο του MVP που κατέκτησε, ενώ έκανε εκτενή αναφορά στον Δημήτρη Διαμαντίδη, τονίζοντας ότι είναι το ίνδαλμά του.

Για το ίνδαλμά του: "Ίνδαλμά μου είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Είναι ο αγαπημένος μου παίκτης. Προσπαθούσα και προσπαθώ πάντα να ακολουθώ το δικό του στυλ παιχνιδιού. Ήταν πάντα παντού, ήταν πάντα στην κορυφή. Έδινε πάντα το κάτι παραπάνω, ακόμη και αν δεν ήταν ορατό στα στατιστικά.

Ενώ όταν τον είδε για πρώτη φορά να κερδίζει το βραβείο του MVP: "Μόλις τον είδα να αναδεικνύεται MVP της σεζόν είπα “πόσο μακριά είναι αυτό;”. Και τώρα συνέβη σε μένα και είναι κάτι πολύ καλό. Είμαι 27 ετών, ελπίζω να μείνω προσγειωμένος αλλά και υγιής. Αυτή η διάκριση, σε αυτή την ηλικία είναι ένα έξτρα κίνητρο να συνεχίσω να κάνω ότι έκανα μέχρι τώρα. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου και την κατάσταση που βρίσκομαι τώρα. Τα συναισθήματα είναι ακόμη πιο έντονα, γιατί ήταν κάτι που δεν περίμενα".

Και συνέχισε: "Είμαι χαρούμενος που είμαι με αυτούς τους ανθρώπους και με αυτή την ομάδα. Έχει μοναδικούς παίκτες, ανθρώπους με ποιότητα και που είμαστε όλοι μαζί είναι κάτι το φανταστικό. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια άρχισε να καταλαβαίνω τι είναι απαραίτητο να κάνω ώστε να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Μέχρι στιγμής ήμουν MVP του μήνα ή της εβδομάδας, αλλά είναι κάτι που διαρκεί μια-δύο μέρες ή δέκα μέρες. Αλλά αυτό είναι κάτι το θαυμάσιο για όλη μου την καριέρα. Είναι ωραίο να έχεις αυτό το συναίσθημα".

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ