NBA

Μίτσελ: "Αν δεν είχαμε τραυματισμούς θα κατακτούσαμε τον τίτλο, πλησιάζει η ώρα μας"

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ των Τζαζ
Ο Ντόνοβαν Μίτσελ των Τζαζ Ⓒ 2021 RICK BOWMER/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ δήλωσε πως αν αυτός και ο Μάικ Κόνλεϊ δεν αγωνίζονταν τραυματίες στα playoffs τότε οι Τζαζ θα κατακτούσαν τον τίτλο, προσθέτοντας ότι φέτος είναι η χρονιά των Τζαζ.

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ πιστεύει ότι φέτος οι Τζαζ μπορούν να πάνε μέχρι το τέλος του δρόμου και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Πιστεύει και κάτι άλλο: Αν οι "Μορμόνοι" ήταν υγιείς στα φετινά playoffs, τότε θα κατακτούσαν τον τίτλο.

Ο σταρ της Γιούτα παραχώρησε συνέντευξη στο "Athletic" και με την κουβέντα να ξεκινάει από την περσινή σεζόν δεν έκρυψε πόσο πίστευε ότι αν δεν αγωνιζόταν τραυματίας ο ίδιος (διάστρεμμα) και ο Μάικ Κόνλεί (απουσίασε από 5 αγώνες και αγωνιζόταν με τράβηγμα) τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για την ομάδα του.

"Σίγουρα η περισνή σεζόν ήταν περίεργη. Είχαμε τόσα πολλά διαφορετικά εμπόδια, ξέχωρα από τον δικό μου τραυματισμό στον αστράγαλο" δήλωσε αρχικά ο All Star γκαρντ για να προσθέσει: "Δεν θέλω να υποτιμήσω αυτό που έκαναν οι Σανς, οι Μπακς ή οι Κλίπερς, αλλά αισθάνομαι πως αν ήμασταν υγιείς θα φτάναμε στους τελικούς. Και αισθάνομαι ότι θα κατακτούσαμε τον τίτλο. Αλλά είναι εύκολο να λες τι θα γινόταν "ΑΝ" συνέβαινε κάτι. Είναι εύκολο να το λες αυτό".

Κλείνοντας την συνέντευξή του, ο Μίτσελ έβαλε ψηλά τον πήχη για την νέα σεζόν: "Πρέπει να καταλάβουμε ότι έχει έρθει η ώρα. Έχει έρθει η ώρα μας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, απλώς πρέπει να βγούμε έξω και να δουλέψουμε. Πρέπει να έχουμε την ίδια "φωτιά" που είχαμε πέρυσι στην κανονική περίοδο, αλλά να καταλάβουμε ότι πέρυσι είχαμε στιγμές που χαλαρώναμε όταν δεν έπρεπε και αφήναμε τις ομάδες να επιστρέφουν στα παιχνίδια.

Δεν πρέπει πλέον να αφήνουμε το πόδι από το γκάζι. Πρέπει να τελειώνουμε έναν αγώνα ή μία σειρά στα playoffs και να κοιτάμε αμέσως το επόμενο. Στο τέλος, δεν θα είμαστε χαρούμενοι μέχρι να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα".

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ