ΕΛΛΑΔΑ

Μήτογλου: Αυτή ήταν η αρχική εξοντωτική ποινή, γιατί έπεσε στους 32 μήνες

EUROLEAGUE 2021-2022 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2021-2022 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο Ντίνος Μήτογλου τιμωρήθηκε αρχικά με τέσσερα χρόνια από τη FIBA για την υπόθεση ντόπινγκ, αλλά η ποινή έπεσε στους 32 μήνες λόγω καλή θελήσεως.

Βαριά ήταν η ποινή για τον Ντίνο Μήτογλου (26 ετών, 2.10 μέτρα), καθώς ο Έλληνας φόργουορντ τιμωρήθηκε με 32 μήνες μακριά από τα γήπεδα από τη FIBA για την υπόθεση ντόπινγκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μήτογλου βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ στις 4 Μαρτίου 2022, πριν από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ σε αγώνα EuroLeague.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 ο Μήτογλου τιμωρήθηκε αρχικά με τέσσερα χρόνια, δηλαδή 48 μήνες, αλλά στη συνέχεια η ποινή έπεσε στους 32 λόγω καλής θελήσεως.

Η ποινή ισχύει από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι είναι θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ (άρα έχει εκτίσει 11 μήνες ποινής), με τον Έλληνα διεθνή φόργουορντ να έχει το δικαίωμα δύο φορές για έφεση κατά της απόφασης. Δηλαδή, δεύτερο δικαστήριο από τη FIBA και στη συνέχεια μπορεί να πάει στο CAS.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ