ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μήτογλου: "Δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες, πρέπει να το καταλάβουν όλοι"

Μήτογλου Παναθηναϊκός Μπαρτσελόνα
Ο Ντίνος Μήτογλου απογοητευμένος από την εξέλιξη μίας φάσης EUROKINISSI

Ο Ντίνος Μήτογλου στάθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε, τόνισε ότι στην τωρινή EuroLeague δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες και πρόσθεσε ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος σε 2-3 εβδομάδες.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (22/10) την Φενέρμπαχτσε (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και ο Ντίνος Μήτογλυ στάθηκε στην σημασία του αγώνα σε δηλώσεις του στον ΟΠΑΠ, καθώς και στην κατάσταση που βρίσκονται οι "πράσινοι".

Αναλυτικά ο Ντίνος Μήτογλου δήλωσε:

Για τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε: "Το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε είναι από τα πιο σημαντικά γιατί είναι αρχή της σεζόν. Πλέον δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες. Σιγά - σιγά πρέπει όλοι οι παίκτες να το καταλάβουν. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε κάνει καλή δουλειά όλη την εβδομάδα, έχουμε δουλέψει σκληρά και πρέπει να δώσουμε το 100% στο παρκέ".

Για τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με την Μπαρτσελόνα: "Η αλήθεια είναι ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι μέσα στη Βαρκελώνη... Μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό, βγάλαμε μεγάλη ενέργεια και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Κερδίσαμε πολλές μάχες. Ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή κι έτσι καταφέραμε να κοντράρουμε όσο πιο πολύ μπορούμε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα.

Τώρα για εμένα, έβγαλα ενέργεια, κυρίως πήρα ρυθμό από τα ριμπάουντ, τα επιθετικά και τα αμυντικά. Βρήκα κάποια ελεύθερα σουτ από τους συμπαίκτες μου, τελείωσα κάποιες φάσεις κι έτσι ο προπονητής με άφησε μέσα στο παρκέ και βρήκα ρυθμό. Όσο έπαιζα, βρήκα ρυθμό".

Για το πότε θα είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός: "Χρειάζεται χρόνος. Δυστυχώς ήμασταν άτυχοι σε 1-2 παιχνίδια. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς από βασικούς παίκτες. Θέλουμε κάποιον χρόνο να επανέλθουν που είναι σημαντικό κομμάτι αυτής της ομάδας. Πιστεύω σε 2-3 εβδομάδες θα έχουμε ολοκληρώσει όλο το κομμάτι της προετοιμασίας και θα είμαστε 100% έτοιμοι αν επανέλθουν και όλοι οι τραυματίες και η ομάδα είναι υγιής".

Για την απουσία των φιλάθλων: "Σίγουρα το ΟΑΚΑ είναι από τις καλύτερες έδρες στην Ευρώπη, από τις πιο έντονες. Η ενέργειά τους, ο παλμός των οπαδών μάς λείπει αλλά ξέρουμε ότι είναι δίπλα μας σε κάθε ευκαιρία. Πρέπει να παλέψουμε γι' αυτό. Ζούμε σε μια εποχή που πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτά τα δεδομένα. Σίγουρα μας λείπει ο κόσμος".

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού την φετινή σεζόν: "Ο Παναθηναϊκός πάντα το έλεγα ότι είναι μεγάλη ομάδα. Πάντα πρέπει να έχει στόχους ψηλά και έχει στόχους ψηλά".

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ