ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Μητέρα του Μάνιον για την κατάστασή της υγείας του: "Ήταν δύσκολα, αλλά πλέον αισθάνεται καλά και θα επιστρέψει σύντομα"

Ο Νίκο Μάνιον με την φανέλα των Γουόριορς
Ο Νίκο Μάνιον με την φανέλα των Γουόριορς Ⓒ 2021 SUE OGROCKI/ASSOCIATED PRESS

Η μητέρα του Νίκο Μάνιον, Γκάια, παραδέχθηκε με post στα social media ότι ο Ιταλός γκαρντ πέρασε δύσκολες καταστάσεις όσο ήταν προσβεβλημένος από τον ιό, ωστόσο καθησύχασε τον κόσμο και πρόσθεσε ότι σύντομα ο γιος της θα είναι ξανά έτοιμος να αγωνιστεί.

Η είδηση ότι ο Νίκο Μάνιον θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες λόγω ενός ιού που "κόλλησε" στους Ολυμπιακούς Αγώνες και, κυρίως, η φωτογραφία που κυκλοφόρησε και τον έδειχνε να είναι σχεδόν σκελετωμένος σόκαρε τον κόσμο. Η μητέρα του όμως αποφάσισε να καθησυχάσει τους πάντες.

Με ένα post της στα social media, η Γκάια Μάνιον παραδέχθηκε ότι η κατάσταση ήταν δύσκολη, ωστόσο έσπευσε να τονίσει ότι πλέον τα πράγματα είναι καλά και σύντομα ο Ιταλός γκαρντ θα πατήσει ξανά παρκέ.

"Ήταν δύσκολα, αλλά ο Νίκο νιώθει υπέροχα τώρα και θα αναρρώσει πλήρως" έγραψε αρχικά η μητέρα του διεθνή γκαρντ, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον οργανισμό της Βίρτους Μπολόνια και τους φανταστικούς γιατρούς που φρόντισαν τον Νίκο. Είστε όλοι άγγελοι.

Είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη και την στήριξη που έχουμε λάβει και ευχαριστώ τους φίλους της Βίρτους που συνεχίζουν να ενθαρρύνουν τον Νίκο και μας κάνουν να αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας".

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάνιον αναμένεται να μείνει εκτός μέχρι τον Νοέμβριο, με την Βίρτους Μπολόνια να σπεύδει και να συμφωνεί με τον ΤάιΣον Αλεξάντερ προκειμένου να καλύψει το κενό του.

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ