NCAA

Μίρο Λιτλ: Από το Adidas Next Generation Tournament της Πάτρας στο Baylor

Μίρο Λιτλ: Από το Adidas Next Generation Tournament της Πάτρας στο Baylor
INTIME SPORTS

Ο Μίρο Λιτλ ήταν μεταξύ των παικτών που έλαμψαν στο Adidas Next Generation Tournament της Πάτρας. Λίγες εβδομάδες αργότερα δεσμεύτηκε να φορέσει τη φανέλα του Baylor στο NCAA.

Ο Μίρο Λιτλ αποτελεί ένα από τα κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης, κάτι που επιβεβαίωσε πριν από μερικές εβδομάδες στο Adidas Next Generation Tournament της Πάτρας. Ο 17χρονος γκαρντ ξεχώρισε στο "Δημήτρης Τόφαλος" ως το κορυφαίο μέλος της Ακαδημίας Ελσίνκι του Χάνο Μότολα, κερδίζοντας μάλιστα μια θέση στην κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Λίγες εβδομάδες αργότερα, αποφάσισε να μετακομίσει στις ΗΠΑ για λογαριασμό του Baylor. Όχι τώρα, αλλά του χρόνου. Ο πολυτάλαντος περιφερειακός επισκέφτηκε τον Ιανουάριο το φημισμένο κολέγιο, όπως επίσης το Villanova και το Indiana. Κατέληξε όμως στην επιλογή των Bears προκειμένου να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Σκοτ Ντρου. Όλα αυτά για να προετοιμαστεί κατάλληλα για το (μεγάλο) βήμα προς το ΝΒΑ, το οποίο αποτελεί τον μεγάλο στόχο του.

Θυμίζουμε πως στο Adidas Next Generation Tournament της Πάτρας, ο Μίρο Λιτλ είχε 23 πόντους, 8.2 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ ανά 32 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NCAA ADIDAS NEXT GEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ