EUROLEAGUE

Μιλουτίνοβ: "Ήταν δύσκολο να αποχωριστώ τον Ολυμπιακό και τους φίλους μου, θα του είμαι πάντα ευγνώμων"

Ο Μιλουτίνοβ σε αγώνα Ολυμπιακός - Βιλερμπάν την σεζόν  2019/20
Ο Μιλουτίνοβ σε αγώνα Ολυμπιακός - Βιλερμπάν την σεζόν 2019/20 EUROKINISSI

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ δήλωσε για ακόμα φορά ότι είναι ευγνώμων στον Ολυμπιακό και πως ήταν δύσκολη η απόφασή του να αποχωρήσει για την ΤΣΣΚΑ, προσθέτοντας ωστόσο ότι αισθάνεται πλέον άνετα την Μόσχα.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ δεν έχει κουραστεί να επαναλαμβάνει ένα πράγμα από τότε που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό με προορισμό την ΤΣΣΚΑ: Το να αποχωρήσει ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη απόφαση.

Ο Σέρβος σέντερ μίλησε στο κανάλι της EuroLeague για την καριέρα του και με την κουβέντα να πηγαίνει στο πέρασμά του από τους "ερυθρόλευκους" επανέλαβε για ακόμα μία φορά πόσο ευγνώμων θα είναι στην ομάδα του Πειραιά.

"Ο Ολυμπιακός με βοήθησε, με έβαλε στον μπασκετικό χάρτη και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο στην EuroLeague. Πίστεψε σε εμένα από την αρχή και θα είμαι ευγνώμων για αυτό σε όλη την ζωή μου" δήλωσε αρχικά ο Μιλουτίνοβ, για να προσθέσει:

"Ήταν δύσκολο να αποχωρήσω από τον Ολυμπιακό και να και να αποχωριστώ την Αθήνα, γιατί αισθανόμουν ένα δέσιμο.

Δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσω πού ήθελα να πάω μετά τον Ολυμπιακό, αλλά ήταν δύσκολο να αφήσω την πόλη και τους φίλους μου. Ευτυχώς όμως βρίσκομαι στην Μόσχα που ειναι πιθανότατα η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και νιώθω ευλογημένος και χαρούμενος που είμαι μέλος του συλλόγου".

Ο Σέρβος σέντερ δεν παρέλειψε μάλιστα να σταθεί και στην βοήθεια που πήρε από παίκτες όπως ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης: "Είχα 5 σπουδαία χρόνια στον Ολυμπιακό. Ακόμα έχω φίλους στην ομάδα. Έχω σπουδαίες αναμνήσεις από την Ελλάδα. Η Αθήνα θα είναι πάντα η πόλη μου και πάντα θα μου αρέσει να γυρίζω πίσω στην Ελλάδα.

Έμαθα πολλά από παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης. Μάθαινα κάθε μέρα, τους άκουγα και με βοήθησαν πολύ με το παιχνίδι μου".

Κλείνοντας, αναφερόμενος στην ΤΣΣΚΑ τόνισε: "Η ΤΣΣΚΑ έχει πάντα τις υψηλότερες απαιτήσεις. Πάντα στοχεύει στην κορυφή. Θέλω να νικήσω, να κατακτήσω την EuroLeague, κάτι που δεν έχω καταφέρει ακόμα. Αυτό μου δίνει κίνητρο να δουλέψω πιο σκληρά για να πετύχω τον στόχο μου

Η πίεση είναι κάτι που έχω συνηθίσει στην ζωή μου. Όπου και να είσαι έχεις πίεση και πρέπει να δουλέψεις με αυτή".

Δείτε το VIDEO με την συνέντευξη του Μιλουτίνοβ:

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ