NBA

Μιλγουόκι Μπακς: Συγκίνηση από τα μηνύματα των οικογενειών προς παίκτες, προπονητές και παράγοντες

Μιλγουόκι Μπακς: Συγκίνηση από τα μηνύματα των οικογενειών προς παίκτες, προπονητές και παράγοντες

Τα συγχαρητήρια των δικών τους ανθρώπων, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2021, δέχθηκαν τα μέλη των Μιλγουόκι Μπακς, με την Βέρα Αντετοκούνμπο και την Μαράια Ριντλσπρίγκερ να μιλούν για τον Γιάννη και για τον Θανάση.

Δύο ημέρες μετά από την πρεμιέρα της σεζόν 2021/22, οι προπονητές και οι παίκτες των Μπακς ετοιμάζονται για τον εκτός έδρας αγώνα με τους Μαϊάμι Χιτ, την ώρα που η ομάδα περιεχομένου συνεχίζει να εντυπωσιάζει στους λογαριασμούς της ομάδας στα social media. Το απόγευμα της Πέμπτης (21/10) τα Ελάφια δημοσίευσαν μηνύματα από τις οικογένειες των πρωταθλητών, με συγχαρητήρια για το προ τριών μηνών επίτευγμά τους στους NBA Finals με τους Φοίνιξ Σανς, με την Βέρα Αντετοκούνμπο και την Μαράια Ριντλσπρίγκερ να μιλούν για τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

"Συγχαρητήρια Θανάση για το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ περήφανη για εσένα, σου εύχομαι να έχεις μια φανταστική σεζόν. Ο Θεός να σε ευλογεί. Σε αγαπώ" ήταν το μήνυμα της Βέρα Αντετοκούνμπο στον Θανάση, ενώ στον Γιάννη είπε: "Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είμαι πολύ περήφανη για εσένα. Τα κατάφερες". "Είμαι πολύ περήφανη για εσένα, το αξίζεις, ζήσε τη στιγμή. Σε αγαπάμε πολύ" ήταν το μήνυμα της Μαράια Ριντλσπρίγκερ, της συντρόφου του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ