ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Μιλγουόκι Μπακς: Παίρνουν τον σούπερ σκόρερ Μάιλς Πάουελ από την G-League

Ο γκαρντ Μάιλς Πάουελ
Ο γκαρντ Μάιλς Πάουελ 2021 AP PHOTO/JOHN MINCHILLO

Παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς γίνεται ο Μάιλς Πάουελ, ένας εξαιρετικός σκόρινγκ γκαρντ που είχε γεμάτη τετραετία στο Σίτον Χολ και έκανε φοβερές εμφανίσεις με τους Γουέστσεστερ Νικς στη G-League.

Παίκτης των Μπακς θα γίνει ο Μάιλς Πάουελ, ένας 23χρονος κόμπο γκαρντ με ύψος 1μ.88 που είχε τέσσερις εντυπωσιακές σεζόν με το Πανεπιστήμιο Σίτον Χολ, δεν έγινε draft το περασμένο φθινόπωρο, αλλά έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις με τους Γουέστσεστερ Νικς στη G-League.

Ο Πάουελ έχει 17.8 πόντους (44.8% στο τρίποντο, 81.8% στις βολές), 3.3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1.7 κλεψίματα ανά 28.1 λεπτά συμμετοχής στη μικρή Λίγκα, αριθμούς καλούς, που δεν δείχνουν ωστόσο την πραγματική του ποιότητα. Ο Πάουελ είναι ταλέντο που χωράει στο ΝΒΑ, περίμενε μια ευκαιρία και οι Μπακς του την προσφέρουν.

Ο 23χρονος σκόρερ θα υπογράψει Two-Way συμβόλαιο, χωρίς να είναι ξεκάθαρο τι θα γίνει με τους Τζέιλεν Άνταμς (γκαρντ) - Μαμάντι Ντιακίτε (φόργουορντ/σέντερ) που βρίσκονται επίσης σε καθεστώς Two-Way συμφωνιών.

Οι Μπακς έχουν 14 συμβόλαια και μια θέση ανοιχτή στο ρόστερ, ίσως προχωρήσουν σε κάποια αποδέσμευση, ίσως δώσουν στον Ντιακίτε την τελευταία θέση για να ανοίξει έτσι ο δρόμος για τον Πάουελ.

Photo credits: 2021 AP Photo/John Minchillo

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ