NBA

Μιλάει με τους Σίξερς ο Ντοκ Ρίβερς

Los Angeles Clippers head coach Doc Rivers yells to his team during the fourth quarter of Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series against the Dallas Mavericks, Sunday, Aug. 23, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kevin C. Cox/Pool Photo via AP)
Los Angeles Clippers head coach Doc Rivers yells to his team during the fourth quarter of Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series against the Dallas Mavericks, Sunday, Aug. 23, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kevin C. Cox/Pool Photo via AP) AP

Συζήτηση με τον Ντοκ Ρίβερς θα έχουν σήμερα (30/9) οι παράγοντες των Σίξερς, που έχουν πρώτο στη λίστα τους για τη θέση του head coach τον πρώην πλέον προπονητή των Κλίπερς.

Λίγες μόλις μέρες μετά από την αποχώρησή του από τους Κλίπερς, ο Ντοκ Ρίβερς ξεκινά συζητήσεις με τους Σίξερς για να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία.

Η ομάδα της Φιλαδέλφια αναζητά τον επόμενο head coach της έπειτα από την απόλυση του Μπρετ Μπράουν, ο Ρίβερς είναι πολύ έμπειρος και ικανός για να αναλάβει ένα σύνολο στο οποίο υπάρχουν αρκετοί "δύσκολοι" χαρακτήρες με πρώτους τους Μπεν Σίμονς - Τζοέλ Εμπίντ και φαίνεται πως οι παράγοντες του οργανισμού έχουν πλέον θέσει ως προτεραιότητά τους τον έμπειρο κόουτς που είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα του 2009 με τους Μπόστον Σέλτικς.

Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν στη διάρκεια της Τετάρτης (30/9) στη Φιλαδέλφια, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το ενδεχόμενο οι Σίξερς να συνεχίσουν να μιλούν και με άλλους υποψήφιους προπονητές πριν πάρουν τη μεγάλη και κρίσιμη για το μέλλον τους απόφαση για τον καπετάνιο που θα πάρει τη σκυτάλη και το τιμόνι από τον Μπράουν.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ