STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μια, δυο, τρεις... και τέλος

Μια, δυο, τρεις... και τέλος
Μπάλα

Τρεις αγωνιστικές έμειναν μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη που ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος

Ολυμπιάδα Πατρών - Μαρούσι

Η Ολυμπιάδα παίζει για να τελειώσει η σεζόν και να οδεύσει προς την Α2 και να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Από την άλλη, το Μαρούσι θέλει το διπλό και είναι σε θέση να το πετύχει, ώστε να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο στην οκτάδα της κανονικής διάρκειας.

Αιγάλεω - Ολύμπια Λάρισας

Το "Σίτι" θέλει να μην πέσει άλλο βαθμολογικά και η Ολύμπια στοχεύει να ανέβει πιο ψηλά. Το Αιγάλεω έχει απομακρυνθεί κάπως από την 4η θέση και η ομάδα της Λάρισας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Θα γίνει καλό ματς πάντως και δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους. Αλλά όχι και πολύ μεγάλο...

Άρης - Κολοσσός Ρόδου

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ντεφορμέ και το δείχνει κάθε εβδομάδα. Η βαθμολογική διαφορά που είχε από τον Πανελλήνιο μειώθηκε στον ένα βαθμό και τώρα ο Άρης πρέπει να συνέλθει άμεσα, γιατί παίζει με τον Κολοσσό που καίγεται και έχει να πάει και στο Ρέθυμνο, όπου κι ΑΓΟΡ καρά-καίγεται. Θεωρητικά το έργο του Βαγγέλη Αλεξανδρή και των παικτών του είναι πολύ δύσκολο.

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ

Εδώ που έφτασε ο ΠΑΟΚ, να παλεύει για τη σωτηρία του τις τελευταίες αγωνιστικές, δεν υπάρχουν και πολλά να πούμε για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στη Λάρισα με την ΑΕΛ κανείς δεν περνάει εύκολα απογεύματα και ο δικέφαλος πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να πάρει το πολύτιμο διπλό. Άλλωστε και η ομάδα του κάμπου θέλει τους βαθμούς για την 8αδα.

Πανελλήνιος - ΑΓΟΡ

Η ομάδα της Κυψέλης διέλυσε τον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική και τώρα υποδέχεται τον ΑΓΟΡ, που μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες αρνείται να υποβιβαστεί. Η ομάδα του Ρεθύμνου δίνει μια μεγάλη μάχη και είναι πραγματικά άξια συγχαρητηρίων.

Πανιώνιος - Ολυμπιακός

Θα μπορούσε να ήταν ένα... πάρτι για τον Ολυμπιακό, ακόμη και στο κλειστό του Ελληνικού, αν είχε προηγηθεί η πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης. Όμως, είναι απλά μια προσγείωση στην ελληνική πραγματικότητα λίγες ημέρες πριν το τελευταίο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Ο Πανιώνιος δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του, αλλά θα τα δώσει όλα για τη νίκη.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Για τον Παναθηναϊκό έχουν μείνει τρία ματς, ώστε να τελειώσει η κανονική διάρκεια και να προετοιμαστεί με την ησυχία του για τα πλέι οφ. Για την Ένωση το παιχνίδι με τους πρωταθλητές είναι ένα καλό τεστ, μία εβδομάδα μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Μπορεί η ΑΕΚ να νικήσει τους πράσινους. Πολύ δύσκολα...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 5 Απριλίου

17:00 Ολυμπιάδα Πατρών - Μαρούσι
17:00 Αιγάλεω - Ολύμπια Λάρισας
17:00 Άρης - Κολοσσός Ρόδου (ΣΠΟΡ+)
17:00 ΑΕΛ - ΠΑΟΚ (S/S)
17:00 Πανελλήνιος - ΑΓΟΡ (ΕΤ1)

Κυριακή 6 Απριλίου

16:30 Πανιώνιος - Ολυμπιακός (S/S)
17:00 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (ΕΤ1)




































TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ