Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α1 γυναικών: Αναβολή της απονομής στον Παναθηναϊκό λόγω της ένστασης του Ολυμπιακού

Οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού στη φιέστα μετά το πρωτάθλημα
Οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού στη φιέστα μετά το πρωτάθλημα EUROKINISSI

Με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως η απονομή του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, δεν θα γίνει λόγω της ένστασης που κατέθεσε ο Ολυμπιακός.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως η απονομή του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα (18:30), δεν θα γίνει λόγω της ένστασης που κατέθεσε ο Ολυμπιακός σχετικά με την συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στους τελικούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

"Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. γνωστοποιεί ότι η απονομή του πρωταθλήματος δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα, άλλα το επόμενο χρονικό διάστημα λόγω ένστασης του Ολυμπιακού.

Θα καθυστερήσει λίγο η επίσημη άρση της κούπας του πρωταθλητή στο γήπεδο της Λεωφόρου καθώς η Ομοσπονδία ενημέρωσε τον Σύλλογο ότι θα πρέπει νομικά να τελεσιδικήσει η ένσταση για τη Χατζηνικολαου πρώτα και μετά να γίνει η απονομή.

Η προσφιλής τακτική του αντιπάλου να κάνει ενστάσεις όταν χάνει εντός αγωνιστικού χώρου, μπορεί να καθυστερεί χρονικά την απονομή, ωστόσο ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που ανήκει και θα παραμείνει".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ