NBA

Μεταγραφή οι Σίξερς, 6 ημέρες πριν από το τέλος της regular season

Ο Γκάρι Κλαρκ, σε φάση από αγώνα των Ορλάντο Μάτζικ τη σεζόν 2020/21
Ο Γκάρι Κλαρκ, σε φάση από αγώνα των Ορλάντο Μάτζικ τη σεζόν 2020/21 2020 AP PHOTO/JOHN RAOUX

Παίκτης των Σίξερς μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν έγινε το βράδυ της Τρίτης (11/5) ο Γκάρι Κλαρκ, που υπέγραψε Two-Way συμβόλαιο με την ομάδα της Φιλαντέλφια.

Την τελευταία προσθήκη πριν από την έναρξη των playoffs (22/5) έκαναν οι Σίξερς το βράδυ της Τρίτης (11/5), καθώς απέκτησαν με Two-Way συμβόλαιο τον Γκάρι Κλαρκ για να βάλουν άλλο ένα κορμί βαθιά στον πάγκο τους.

Η ομάδα της Φιλαντέλφια έδωσε στον 26χρονο δίμετρο φόργουορντ την ευκαιρία να "δοκιμαστεί" εν όψει της επόμενης σεζόν, μετά από τρεις σεζόν ανάμεσα σε Ρόκετς, Μάτζικ και Νάγγετς στους οποίους βρήκε ρόλο, όχι όμως σε μεγάλα διαστήματα.

Ο Κλαρκ ήταν πενταδάτος στους Μάτζικ στην περσινή σειρά με τους Μιλγουόκι Μπακς στον πρώτο γύρο των playoffs, είχε 7.4 πόντους από 34.4% στο τρίποντο (2.2 εύστοχα ανά 6.4 εκτελεσμένα), 5.6 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 28.8 λεπτά.

Ο ρόλος του Κλαρκ θα είναι συμπληρωματικός, καθώς ο Ντοκ Ρίβερς αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει απέναντι σε παίκτες όπως ο Κέβιν Ντουράντ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αν φυσικά βρεθεί απέναντι σε Νετς ή Μπακς στα playoffs.

Photo credits: AP Photo/John Raoux

TAGS NBA ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ