ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Μεσίνα: "Θα προστατεύσουμε όποιον κινδυνεύει να τραυματιστεί, όλα εξαρτώνται απ' τη διάθεση"

Ο Έτορε Μεσίνα στον πάγκο της Αρμάνι Μιλάνο
Ο Έτορε Μεσίνα στον πάγκο της Αρμάνι Μιλάνο EUROKINISSI

Ο Έτορε Μεσίνα μίλησε για τον μικρό τελικό της EuroLeague κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας τονίζοντας ότι η διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο, ενώ αναφέρθηκε και στα απαιτητικά παιχνίδια που έπονται στα εθνικά πρωταθλήματα και ορισμένους παίκτες που πρέπει να προστατευθούν.

Σε δηλώσεις του λίγο πριν από τον μικρό τελικό της EuroLeague κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο Έτορε Μεσίνα, αναφέρθηκε στη διάθεση που πρέπει να έχουν οι παίκτες του, ενώ τόνισε πως λόγω των εθνικών πρωταθλημάτων θα προστατεύσει ορισμένους παίκτες απ' το ενδεχόμενο ενός τραυματισμού.

"Έχω κοουτσάρει δύο παιχνίδια σαν αυτό. Την μία φορά κερδίσαμε και την άλλη ηττηθήκαμε. Είναι σίγουρα περίπλοκο. Νομίζω ότι όλα εξαρτώνται από τη διάθεση των παικτών. Τόσο εμείς όσο κι αυτοί έχουμε μπροστά μας μεγάλα παιχνίδια που έρχονται σύντομα στα εθνικά πρωταθλήματα, οπότε μάλλον πρέπει να προστατεύσουμε κάποιον που κινδυνεύει να τραυματιστεί. Οι παίκτες βρίσκουν συνήθως ενέργεια μόνο και μόνο επειδή τους αρέσει να παίζουν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς της Αρμάνι.

Από την άλλη, ο Κέβιν Πάντερ, τόνισε: "Το ματς αυτό δεν σημαίνει πολλά, αλλά σίγουρα θα είναι δύσκολο. Και οι δύο ομάδες θέλουν προφανώς θα ήθελαν να παίζουν στον τελικό. Και οι δύο ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια καλή ομάδα, θα αγωνιστούν δύο καλές ομάδες και σίγουρα πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική η αναμέτρηση. Και 100 τοις εκατό θέλουμε να ολοκληρώσουμε αυτήν τη σεζόν στην Ευρωλίγκα με μια νίκη".

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ