ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε πρόεδροι Ενώσεων στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα

Πέντε πρόεδροι Ενώσεων στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα

Ο Παναγιώτης Φασούλας ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ, αναμένεται να στηριχθεί από μέλη της τωρινής διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Στις προσεχείς εκλογές της ΕΟΚ, όπως έγινε γνωστό, πέντε μέλη της τωρινής διοίκησης αναμένεται να στηρίξουν τον Παναγιώτη Φασούλα.

Συγκεκριμένα, οι Πρόεδροι των ΕΚΑΣΚ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΣΚΑΒΔΕ, ΕΚΑΣΚΕΜ, ΕΚΑΣΔΥΜ, όπως και ο αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΘ, θα βρίσκονται στο πλευρό του Φασούλα.

Η επιστολή:

"Αγαπητοί φίλοι,

Με σεβασμό στο παρελθόν και το παρόν -άλλωστε είμαστε κομμάτι του- αλλά με το βλέμμα στο μέλλον και στην επόμενη ημέρα του ελληνικού μπάσκετ, ανακοινώνουμε ότι εν όψει των εκλογών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, στεκόμαστε στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα.

Συντασσόμαστε μαζί του στη νέα προσπάθεια, για να έρθουν ακόμα καλύτερες ημέρες στο ελληνικό μπάσκετ, δίχως αυτό να σημαίνει ότι είμαστε απέναντι σε κάποιον άλλον. Το αντίθετο! Το ελληνικό μπάσκετ μας χρειάζεται όλους. Μας θέλει ενωμένους και δυνατούς.

Δεν διαγράφουμε τίποτα από όσα έχουν γίνει ως τώρα, όμως «ζω σημαίνει εξελίσσομαι». Οφείλουμε λοιπόν να εξελιχθούμε, εναρμονιζόμενοι στην εποχή μας, με βελτιωμένο τρόπο διοίκησης αξιοποιώντας και τις νέες τεχνολογικές δυνατότητες, μα πάνω απ’ όλα διατηρώντας σταθερές τις αθλητικές αξίες και αρχές.

Οι αρχές αυτές, που μας διέπουν από την πρώτη ημέρα που ασχοληθήκαμε με το μπάσκετ, θα είναι οδηγός και σε αυτήν τη συνεργασία και συμπόρευση με τον Παναγιώτη.

Με τιμή και μπασκετικούς χαιρετισμούς

Βαγγέλης Λυμπεράτος, πρόεδρος ΕΣΚΑΝΑ

Μπάμπης Μαρκάκης, πρόεδρος ΕΚΑΣΚ

Κώστας Νικάκης, πρόεδρος ΕΣΚΑΒΔΕ

Ιωάννης Παλάτος, επίτιμος πρόεδρος ΕΣΚΑΝΑ

Αντώνης Παπαγιαννούλης, πρόεδρος ΕΚΑΣΚΕΜ

Λάζαρος Σαββίδης, πρόεδρος ΕΚΑΣΔΥΜ

Γιάννης Τσουμής, Α' αντιπρόεδρος ΕΚΑΣΘ"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ