ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Με το βλέμμα στο μέλλον ο Προμηθέας, επαγγελματικά συμβόλαια στους Μπαζίνα, Νεόφυτο και Λάγιο

Ο Νάσος Μπαζίνας με την φανέλα του Προμηθέα
Ο Νάσος Μπαζίνας με την φανέλα του Προμηθέα EUROKINISSI

Ο Προμηθέας Πάτρας επενδύει στο μέλλον και στους νεαρούς αθλητές καθώς υπέγραψε επαγγελματικά συμβόλαια με τους Νάσο Μπαζίνα, Γιώργο Νεόφυτο και Άγγελο- Ανδρέα Λάγιο που εντάσσονται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας.

Με το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον, ο Προμηθέας Πάτρας υπέγραψε επαγγελματικά συμβόλαια με τρεις αθλητές των ακαδημιών του. Πιο συγκεκριμένα, οι Νάσος Μπαζίνας, Γιώργος Νεόφυτος και Άγγελος- Ανδρέας Λάγιος εντάσσονται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας, όπως ανακοίνωσε ο Προμηθέας, εξαργυρώνοντας την πολύ καλή τους παρουσία με τις Ακαδημίες του συλλόγου.

Πρόκειται για νέους, ελπιδοφόρους αθλητές που με τη σωστή καθοδήγηση και τις παρουσίες που θα πάρουν από τη Stoiximan Basket League θα μπορούν να βελτιωθούν και να αποτελέσουν σημαντικά όπλα για τον Προμηθέα στο μέλλον. Μάλιστα, οι Νάσος Μπαζίνας και Άγγελος- Ανδρέας Λάγιος έχουν αποκομίσει τις πρώτες τους εμπειρίες με την ανδρική ομάδα του Προμηθέα αγωνιζόμενοι σε κάποια ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα:

"Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την ενσωμάτωση των Μπαζίνα, Νεόφυτου και Λάγιου στην Ανδρική ομάδα, καθώς υπέγραψαν το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας τους, εξαργυρώνοντας την πολύ καλή τους παρουσία όλα αυτά τα χρόνια στις Ακαδημίες του συλλόγου. Πρόκειται για τρία παιδιά, που εντάχθηκαν από πολύ μικρή ηλικία στις Ακαδημίες του Προμηθέα και στο πρόγραμμα «ΝΟΥΣ» και ο σύλλογος νιώθει μεγάλη ικανοποίηση βλέποντας παιδιά που προέρχονται από τα «φυτώρια» να βρίσκονται πλέον σε θέση να στελεχώσουν το Ανδρικό τμήμα.

O Nάσος Μπαζίνας είναι γεννημένος το 2003, έχει ύψος 1,94μ. και αγωνίζεται στη θέση του Point Guard. Έχει κατακτήσει με τον Προμηθέα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων 2019, καθώς και πολλά πρωταθλήματα Παίδων και Εφήβων ΕΣΚΑ-Η και Πανεπαρχιακά. Επιπλέον έχει αρκετές παραστάσεις και με το Ανδρικό τμήμα, αγωνιζόμενος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Γιώργος Νεόφυτος είναι και αυτός γεννημένος το 2003, βλέπει…τον κόσμο από τα 188 εκατοστά και αγωνίζεται και αυτός στη θέση του Point Guard. Βρίσκεται στον Προμηθέα από πολύ μικρή ηλικία και έχει αγωνιστεί στα αγωνιστικά τμήματα Μini, Παμπαίδων, Παίδων και Εφήβων, όντας και αυτός με τη σειρά του μέλος της «φουρνιάς» που κατέκτησε το Πανελλήνιο Παίδων.

Ο Άγγελος- Ανδρέας Λάγιος είναι επίσης γεννημένος το 2003, έχει ύψος 2,03μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των Forward. Έχει διαγράψει και αυτός με τη σειρά του μια πολύ καλή πορεία στην ομάδα από τις μικρές ηλικίες και το πρόγραμμα «ΝΟΥΣ», ήταν μέλος της ομάδας όταν κατέκτησε το Πανελλήνιο Παίδων, ενώ έχει και μία συμμετοχή με την Ανδρική ομάδα, τον Ιανουάριο του 2020 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ευχόμαστε και στα τρία παιδιά να συνεχίσουν να διαπρέπουν, ως επαγγελματίες πλέον, τόσο σαν αθλητές, όσο και σαν χαρακτήρες".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ