EUROLEAGUE

Με τις ευχές του Γιαννάκη ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο

Με τις ευχές του Γιαννάκη ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο
INTIME SPORTS

Την ώρα που η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρούσε για το Λονδίνο, συναντήθηκε με εκείνη της Λιμόζ. Διαβάστε τι είπε ο Παναγιώτης Γιαννάκης για την εκδήλωση προς τιμήν του Γκάλη και τον Ολυμπιακό

Μία ευχάριστη συνάντηση είχαν το μεσημέρι της Τρίτη (8/5) τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού στο "Ελ. Βενιζέλος".

Την ίδια ώρα αναχωρούσε και η αποστολή της Λιμόζ για τη Γαλλία, έχοντας δώσει το "παρούσα" στην εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε φυσικά την ευκαιρία να δει παλιούς συνεργάτες και παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε στο παρελθόν. Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό, εν όψει του ημιτελικού της Παρασκευής (10/5, 7μ.μ.).

"Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στο Final-4 του Λονδίνου", σχολίασε ο "δράκος" του ελληνικού μπάσκετ ο οποίος έκανε ειδική αναφορά σε όλα όσα έζησε στο Αλεξάνδρειο το βράδυ της Τρίτης του Πάσχα:

"Είμαι συγκλονισμένος από τη χθεσινή εκδήλωση. Για πρώτη φορά έγινε στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Έμεινε 6.000 κόσμος για τρεις ώρες και χειροκροτούσε συνεχώς, αλλά συγκεντρώθηκαν και πολλές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο. Ήταν ένα μοναδικό γεγονός. Άξιζε τον κόπο να το ζήσεις από κοντά όλο αυτό".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ