ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Με Μέλι, Μάνιον και Πολονάρα η 14αδα της Ιταλίας για το Προολυμπιακό

Ο Νίκολο Μέλι των Μάβερικς διεκδικεί ένα ριμπάουντ
Ο Νίκολο Μέλι των Μάβερικς διεκδικεί ένα ριμπάουντ Ⓒ 2021 CHARLES KRUPA/ASSOCIATED PRESS

Τα ονόματα των Νικόλο Μέλι, Ακίλε Πολονάρα και Νίκο Μάνιον ξεχωρίζουν στην 14αδα της Ιταλίας για το Προολυμπιακό τουρνουά, από το οποίο θα απουσιάζουν - όπως αναμενόταν - οι Μπελινέλι, Γκαλινάρι και Χάκετ.

Οι Νίκολο Μέλι, Ακίλε Πολονάρα, Σιμόνε Φοντέκιο και Νίκο Μάνιον ξεχωρίζουν στην 14αδα με την οποία θα ταξιδέψει η Ιταλία στο Βελιγράδι για το Προολυμπιακό τουρνουά (29/6-4/7).

Τα ονόματα των Μάρκο Μπελινέλι (ξεκούραση), Λουίτζι Ντατόμε (ξεκούραση), Ντάνιελ Χάκετ (τραυματίας) και Ντανίλο Γκαλινάρι (έχει υποχρεώσεις με τους Χοκς στο ΝΒΑ) απουσιάζουν - όπως αναμενόταν - από το σχετικό προσκλητήριο.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Ιταλίας: Αγούντου Άμπας, Μοχάμετ Ρασούλ Ντιούφ, Σιμόνε Φοντέκιο, Νίκο Μάνιον, Νίκολο Μέλι, Ρικάρντο Μορασκίνι, Αλεσάντρο Παγιόλα, Ακίλε Πολονάρα, Τζιανπάολο Ρίτσι, Μισέλ Ρούζιερ, Μάρκο Σπίσου, Αμεντέο Τεσιτόρι, Στέφανο Τόνουτ, Μισέλ Βιτάλι.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιταλία βρίσκεται στον Β" Όμιλο του Προολυμπιακού τουρνουά του Βελιγραδίου μαζί με το Πουέρτο Ρίκο και την Σενεγάλη. Στον Α' Όμιλο βρίσκεται η Σερβία, μαζί με τη Δομινικανή Δημοκρατία και τις Φιλιππίνες.

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ