ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Με Λάρκιν, Κορκμάζ και Οσμάν η 14μελης προεπιλογή της Τουρκίας ενόψει Προολυμπιακού

Ο Σέιν Λάρκιν με την φανέλα της Εφές
Ο Σέιν Λάρκιν με την φανέλα της Εφές EUROKINISSI

Η Τουρκία ανακοίνωσε την προεπιλογή της ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά του Καναδά (29/6-4/7) όπου συμμετέχει και η Ελλάδα, με την λίστα να περιλαμβάνει - όπως αναμενόταν - και τα ονόματα των Λάρκιν, Κορκμάζ και Οσμάν.

Μεγάλα ονόματα περιλαμβάνει, όπως αναμενόταν, η προεπιλογή της Τουρκίας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά του Καναδά (29/6-4/7) στο οποίο συμμετέχει και η δική μας Εθνική Ανδρών.

Τα ονόματα των ΝΒαερς Φουρκάν Κορκμάζ, Ερσάν Ιλιασόβα και Τσέντι Οσμάν ξεχωρίζουν, όπως φυσικά και αυτό του Σέιν Λάρκιν της Αναντολού Εφές:

Αναλυτικά η προεπιλογή της Τουρκίας: Σερτάκ Σανλί, Μπουγκραχάν Τουντσέρ, Σέιν Λάρκιν, Σέμους Χάζερ, Αλπερέν Σενγκούν, Σαντίκ Καμπάτσα, Ντόγκους Οζντεμίρογλου, Μελίχ Μαχμούτογλου, Μέτεκαν Μπίρσεν, Μπερκ Ουγκουρλου, Τσέντι Οσμάν, Όμερ Γιούρτεβσεν, Φουρκάν Κορκμάζ, Έρσαν Ιλιασόβα.

Υπενθυμίζεται ότι η Τουρκία βρίσκεται τον 2ο Όμιλο του Προολυμπιακού του Καναδά μαζί με την Ουρουγουάη και την Τσεχία, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στον 1ο όμιλο, μαζί με τους διοργανωτές και την Κίνα

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ