NBA

Με κάθε επισημότητα στο HoF Πίπεν και Μαλόουν

Με κάθε επισημότητα στο HoF Πίπεν και Μαλόουν

Πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα η είσοδος των Σκότι Πίπεν και Καρλ Μαλόουν στο Hall of Fame, το διάσημο μουσείο του μπάσκετ που βρίσκεται στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης. Εκεί θα βρίσκονται πλέον και όλα τα εξέχοντα μέλη της Dream Team του 1992 (v).

Στο Hall of Fame μπήκαν φέτος μαζί με τους Σκότι Πίπεν και Καρλ Μαλόουν οι Τζέρι Μπας, Ντένις Τζόνσον, Γκας Τζόνσον, Σίνθια Κούπερ, Μπομπ Χέρλεϊ Σίνιορ και Μασιέλ Ουμπιράταν Περέιρα.

Φανερά συγκινημένος ήταν ο "Ινδιάνος" τον οποίο παρουσίασε ο επί σειρά ετών συμπαίκτης του και καρδιακός του φίλος, Μάικλ Τζόρνταν: "Είναι τιμή για μένα να με παρουσιάζει ο καλύτερος όλων των εποχών. Μάικλ, έχεις επηρεάσει τις ζωές πολλών ανθρώπων, αλλά καμία όπως τη δική μου. Πάντα θα εξυμνώ την εμπειρία και τη σχέση μας.

Σ` ευχαριστώ που υπήρξες συμπαίκτης μου. Όταν το 1987 γινόμουν παίκτης των Μπουλς, ποιος θα περίμενε ότι 23 χρόνια μετά ο κύριος με το νούμερο 23 θα με παρουσίαζε στο Hall of Fame".

Από την πλευρά του, ο Καρλ Μαλόουν αφιέρωσε τη διάκριση στη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή πριν από ακριβώς επτά χρόνια: "Βρίσκομαι εδώ, γιατί τα πάντα έγιναν στην εντέλεια. Εγινα ντραφτ από τη Γιούτα, αγωνίστηκα δίπλα σε έναν πόιντ γκαρντ, όπως ο Τζον Στόκτον, και είχα προπονητή τους Τζέρι Σλόαν, Φρανκ Λέιντεν. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Λάρι Μίλερ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε στα πρώτα χρόνια της καριέρας μου".

Η Σίνθια Κούπερ έγινε η πρώτη γυναίκα από το WNBA που μπαίνει στο Hall of Fame, ενώ το ίδιο ισχύει και για ολόκληρη την αυθεντική Dream Team του 1992 που αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης. Μάλιστα, ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ που έδωσε το παρών (μαζί με τους Λάρι Μπερντ, Μάτζικ Τζόνσον και Μάικλ Τζόρνταν) τόνισε ότι εκείνο το καλοκαίρι ήταν το καλύτερο της ζωής του. "Ηταν απίστευτο να παίζουμε συνέχεια σε τόσο υψηλό επίπεδο", τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε σε βίντεο πόσο συγκινημένος ήταν ο Καρλ Μαλόουν παρουσία της οικογένειάς του:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ