ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Με 9 άνδρες, 7 εφήβους, τρεις απουσίες και τον Πάου Γκασόλ σε αναμονή ξεκινάει η Μπαρτσελόνα

Ο Γιασικεβίτσιους σε στιγμιότυπο από αγώνα της Μπαρτσελόνα στην EuroLeague
Ο Γιασικεβίτσιους σε στιγμιότυπο από αγώνα της Μπαρτσελόνα στην EuroLeague PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Με 16 άτομα ξεκινάει την προετοιμασία της για τη σεζόν 2021/22 η Μπαρτσελόνα, που έδωσε έξτρα ημέρες άδειας στους Λαπροβίτολα, Χίγκινς και Αμπρίνες.

Τα βάσανα ξεκινούν για την Μπαρτσελόνα, η οποία ενημέρωσε το βράδυ της Δευτέρας (16/8) πως αρχίζει την προετοιμασία της για τη σεζόν 2021/22 με 16 αθλητές.

Εννέα μέλη της πρώτης ομάδας (Πιερ Οριόλα, Νίκολα Μίροτιτς, Νικ Καλάθης, Μπράντον Ντέιβις, Ρόλαντς Σμιτς, Κάιλ Κούριτς, Σερτάτς Σανλίν, Σέρχι Μαρτίνεθ, Ρόκας Γιοκουμπάιτις) θα βρίσκονται στην πρώτη προπόνηση της Τετάρτης (18/8), με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να περιμένει τις επόμενες ημέρες τους Νίκολας Λαπροβίτολα - Άλεξ Αμπρίνες που πήραν άδεια μετά από τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά και τον Κόρι Χίγκινς που διαχειρίζεται ένα προσωπικό θέμα.

Στην προετοιμασία θα συμμετάσχουν και οι νεαροί Χουάνι Μάρκος, Αγκουστίν Ουμπάλ, Ράφα Βιγιάρ, Μίκαελ Καϊσέδο, Γκαέλ Μπονίγια, Ίμπου Μπάτζι, Τζέιμς Νάτζι, με τους δύο τελευταίους να έχουν ήδη πάρει συμμετοχές στην πρώτη ομάδα την περασμένη σεζόν.

Ο Γιασικεβίτσιους, τέλος, περιμένει να μάθει αν ο Πάου Γκασόλ θα παίξει για άλλον έναν χρόνο ή αν θα γράψει οριστικά τον επίλογο της καριέρας του. Ο θρύλος του ισπανικού μπάσκετ βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στη... σύνταξη, ωστόσο όσο δεν ανακοινώνει κάτι, τόσο οι Καταλανοί θα ελπίζουν πως θα τον έχουν στο ρόστερ τους και την ερχόμενη περίοδο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ