ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Με 14 στον Καναδά η Τουρκία, μέσα ο Ιλιασόβα κι ο Κορκμάζ

Ο Φουρκάν Κορκμάζ σε φάση από αγώνα των Σίξερς στην κανονική περίοδο 2020/21
Ο Φουρκάν Κορκμάζ σε φάση από αγώνα των Σίξερς στην κανονική περίοδο 2020/21 2021 AP PHOTO/DARRON CUMMINGS

Φουρκάν Κορκμάζ και Ερσάν Ιλιασόβα θα συναντήσουν την αποστολή της Τουρκίας στη Βικτόρια και θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της για το προολυμπιακό τουρνουά, με τον Ουφούκ Σαρίτσα να καλείται να κόψει δύο αθλητές για την τελική δωδεκάδα.

Με στόχο την κατάκτηση του προολυμπιακού τουρνουά και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες ταξιδεύει στη Βικτόρια η Τουρκία, η οποία θα αντιμετωπίσει την Τσεχία και την Ουρουγουάη πριν διασταυρωθεί με τον Καναδά ή με την Ελλάδα στα νοκάουτ παιχνίδια.

Σύμφωνα με δήλωση του τιμ μάνατζερ της ομάδας, Κερέμ Τουντσερί, η προετοιμασία θα συνεχιστεί επί καναδικού εδάφους με 14 αθλητές, καθώς ο Ουφούκ Σαρίτσα περιμένει και τον Ερσάν Ιλιασόβα και τον Φουρκάν Κορκμάζ που ολοκλήρωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας (21/6) τις υποχρεώσεις του με τους Σίξερς, οι οποίοι ηττήθηκαν στο Game 7 της ημιτελικής σειράς της Ανατολής με τους Χοκς.

Στη δωδεκάδα θα βρίσκονται, αν δεν υπάρξει πρόβλημα τραυματισμού, τόσο ο Τσεντί Οσμάν των Καβαλίερς, όσο και οι πρωταθλητές Ευρώπης με την Αναντολού Εφές Σέιν Λάρκιν - Σερτάτς Σανλί.

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΚΙΑ NBA ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ