ΣΤΕΦΑΝ ΓΕΛΟΒΑΤΣ

Μαυροειδής για Γέλοβατς: "Τέτοιες ώρες τι να πεις; Ο αδερφός μας έφυγε..."

Ο Στέβαν Γέλοβατς με τον Δημήτρη Μαυροειδή
Ο Στέβαν Γέλοβατς με τον Δημήτρη Μαυροειδή INTIME

Ο Δημήτρης Μαυροειδής δήλωσε συγκλονισμένος από τα νέα του θανάτου του Στέβαν Γέλοβατς.

Όλη η μπασκετική κοινότητα είναι συγκλονισμένη από τα νέα του θανάτου του Στέβαν Γέλοβατς, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι εξέδωσαν μια ανατριχιαστική ανακοίνωση για το συμβάν, για μια είδηση που ουδείς ήθελε να πιστέψει. Κι όμως είναι πραγματικότητα.

Λίγα λεπτά μετά την επισημοποίηση του θανάτου του 32χρονου ψηλού, ο Δημήτρης Μαυροειδής αποχαιρέτησε τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του, μέσω της ιστοσελίδας της ΚΑΕ ΑΕΚ.

"Τέτοιες ώρες τι να πεις; Ο αδερφός μας έφυγε... Μέχρι και χθες αντλούσαμε δύναμη από τη δύναμή του. Ένα παλικάρι ήταν, που διψούσε για τη ζωή. Ένα παλικάρι, που δεν το έβαζε ποτέ κάτω. Χαμογελούσε και στα πιο δύσκολα", δήλωσε ο αρχικά ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος συνέχισε:

"Θα μπορούσα να μιλάω συνέχεια γι’ αυτόν. Για έναν σπάνιο χαρακτήρα. Όμως, μόλις τώρα μάθαμε το κακό μαντάτο. Όλοι μας πιστεύαμε σ’ ένα θαύμα... Το θαύμα δεν έγινε. Προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Δεν είναι εύκολο. Μας έχει τσακίσει αυτή η εξέλιξη. Να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Αυτό θέλω να πω για την ώρα".

TAGS ΣΤΕΦΑΝ ΓΕΛΟΒΑΤΣ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ