ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ματέους Πονίτκα: Επίθεση από πρώην διεθνή στον Πολωνό επειδή σκέφτεται το "διάλειμμα" από την Εθνική ομάδα

BASKET LEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πρώην διεθνής παίκτης και προσωπικότητα της Πολωνίας επιτέθηκε στον Ματέους Πονίτκα επειδή σκέφτεται να κάνει διάλειμμα από την Πολωνία.

Τα σημαντικότερα κομμάτια της συνέντευξης του Ματέους Πονίτκα σε πολωνική ιστοσελίδα της πατρίδας του, τα έχετε ήδη διαβάσει στο SPORT24. Το θέμα όμως είναι πως αυτό που έχει κάνει μεγαλύτερο θόρυβο στην Πολωνία είναι οι σκέψεις που εξέφρασε περί μικρής διακοπής στην παρουσία του, στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

"Ομάδα χωρίς τον αρχηγό της; Ο Ματέους Πονίτκα σκέφτεται να κάνει διάλειμμα από την εθνική ομάδα". Με αυτόν τον τίτλο δημοσιεύτηκε η συνέντευξη που έδωσε, μια είδηση που προκάλεσε την αντίδραση του Ματσιέι Ζιελίνσκι, μιας παλιάς δόξας της Πολωνίας.

"Από τα 18 μου έπαιζα στην Εθνική Ανδρών και για κανέναν λόγο δεν είχα σκεφτεί να κάνω διάλειμμα για να ξεκουραστώ! Περίμενα το εθνικό κάλεσμα, όπως ένα μικρό παιδί περιμένει ένα παιχνίδι κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ήμουν περήφανος που έπαιζα με την εθνική. Ποια κούραση;" έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Η φασαρία που δημιούργησε αυτή η τοποθέτηση στα social media ήταν ακόμη μεγαλύτερη, με τον παλαίμαχο αθλητή να επιστρέφει λίγη ώρα αργότερα στο Twitter, με σκοπό να "χαμηλώσει" το θέμα.

"Κυρίες και κύριοι, σέβομαι τον Ματέους Πονίτκα ως αθλητή, διάβασα τη συνέντευξη που έδωσε και ανέβηκε η πίεσή μου, επειδή είδα ότι θέλει να κάνει διάλειμμα από την εθνική. Θα μιλήσω όμως γι αυτό με τον πρόεδρο. Αν προσέλαβα κάποιον, λυπάμαι" ανέφερε.

Όπως και να έχει βέβαια, η ουσία δεν αλλάζει. Ο Ματέους Πονίτκα οδήγησε την Πολωνία στο EuroBasket 2022 σε μια από τις σπουδαιότερες πορείες της ιστορίας της, με την επιστροφή στην τετράδα σε μεγάλη διοργάνωση μετά από πεντέμιση δεκατίες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ