ΑΕΚ

Ματ Λοτζέσκι - Κιθ Λάνγκφορντ - Γιανίκ Μορέιρα: "Δεν έχουμε συμφωνία με την ΑΕΚ, δεν έχουμε υπογράψει"

Ο Ματ Λοτζέσκι σε φάση από αγώνα της ΑΕΚ στη σεζόν 2020/21
Ο Ματ Λοτζέσκι σε φάση από αγώνα της ΑΕΚ στη σεζόν 2020/21 EUROKINISSI

Ματ Λοτζέσκι, Κιθ Λάνγκφορντ και Γιανίκ Μορέιρα διέψευσαν πως ήρθαν σε συμφωνία με την ΚΑΕ ΑΕΚ, λίγες ώρες μετά από την κατάθεση του φακέλου για την αδειοδότηση της ομάδας εν όψει της σεζόν 2021/22.

Λίγες ώρες μετά από την κατάθεση του φακέλου για την αδειοδότηση, για τη συμμετοχή στη Stoiximan Basket League της επόμενης περιόδου, η ΚΑΕ ΑΕΚ βλέπει ήδη αντιδράσεις. Ο Ματ Λοτζέσκι, ο Κιθ Λάνγκφορντ και ο Γιανίκ Μορέιρα υποστήριξαν μέσω Twitter πως δεν έχουν κάποια συμφωνία με τους κιτρινόμαυρους για τις οφειλές που υπάρχουν προς εκείνους, με αποτέλεσμα ο κίνδυνος να παραμένει για την ομάδα που κουβαλάει και οκτώ ban μεταγραφών από τη FIBA.

"Γνωρίζω ότι δεν έχω συμφωνήσει με την ΑΕΚ έως τώρα" έγραψε ο Ματ Λοτζέσκι στο Twitter, την ώρα που ο Κιθ Λάνγκφορντ εξηγούσε πως "Δεν υπάρχει υπογραφή από εμένα". Πλέον, ο ΕΣΑΚΕ έχει αρκετή δουλειά, με την υπόθεση να γεννά ερωτηματικά για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η κατάθεση του φακέλου από πλευράς ΑΕΚ, μετά από μια σεζόν γεμάτη προβλήματα, αγωνιστικά, αλλά κυρίως οικονομικά. Ο Γιανίκ Μορέιρα, αργότερα, υποστήριξε πως: "Δεν υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ μέχρι στιγμής".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ