NBA

Μάρκανεν: “Θα αποδείξω στον κόσμο ότι κάνει λάθος για μένα”

Μάρκανεν: “Θα αποδείξω στον κόσμο ότι κάνει λάθος για μένα”
Ο Λάουρι Μάρκανεν πριν εκτελέσει μία ελεύθερη βολή AP PHOTO/AARON GASH 

Ο Λάουρι Μάρκανεν αναγνώρισε με δηλώσεις του ότι την φετινή σεζόν δεν ήταν ο εαυτός του, τονίζοντας ότι θέλει να δείξει σε όλους ότι μπορεί να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο.

Ο Λάουρι Μάρκανεν ξέρει ότι η σεζόν 2019/20 δεν ήταν καλή για αυτόν. Σκοπεύει όμως να δείξει σε όλους ότι μπορεί να ξαναγίνει ο παίκτης που κάποτε θεωρείτο υποψήφιος All Star.

Την φετινή σεζόν ο Φιλανδός απογοήτευσε. Έπειτα από μία ενθαρρυντική πρώτη διετία, η τρίτη του σεζόν αποδείχθηκε καταστροφική, με τους αριθμούς του να πέφτουν από τους 18.7 πόντους και 9 ριμπάουντ με 36.1% στα τρίποντα σε 32 λεπτά συμμετοχής στους 14.7 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 34.4% στα τρίποντα σε 30 λεπτά συμμετοχής. Ο ίδιος όμως πιστεύει ότι θα ανατρέψει την κατάσταση.

Θα μπορούσα να παίξω καλύτερα φέτος. Και αν το έκανα ίσως να μην είχα πλέον τον τρίτο μου προπονητή σε τέσσερα χρόνια” δήλωσε αρχικά, αναφερόμενος στην αντικατάσταση του Τζιμ Μπόιλεν από τον Μπίλι Ντόνοβαν, για να προσθέσει στην συνέχεια: “Είμαι ενθουσιασμέος για τη νέα ασεζόν. Πιστεύω ότι μπορώ να επιστρέψω. Είναι πολύ σημαντικό. Θελω να δείξω στον κόσμο ότι μπορώ να επιστρέψω έπειτα από μία κακή σεζόν”.

Κλείνοντας, ο Μάρκανεν τόνισε: “Ξέρω ότι ο κόσμος δεν περιμένει πλέον πολλά πράγματα από μένα μετά την περσινή σεζόν. Εγώ όμως έχω ακόμα πιο ψηλές απαιτήσεις στην τέταρτη χρονιά μου. Θέλω να αποδείξω στον κόσμο ότι κάνει λάθος για μένα”.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ